Bir Zamanlar Meksika’da
3,8

mazurka92
mazurka92

19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
demek iyi oyuncuların böyle kötü filmleri deolabiliyomuş..bence tam bir fiyasko.....
kivanc-ka
kivanc-ka

21 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Benim tam beklediğim gibi bir filmmiş. Zaten diğerleride pek farklı değildi. Bu kadar saçma ve sıradan konular, saçma efektler ve harbi çuvallamışlar yine. Banderas'ın filmlerini izlememeye yemin etmiştim ama Jony belki kurtarmıştır diye yanılgıya düştüm.
Mineccim
Mineccim

20 Ocak 2004 tarihinde eklendi
maalesef kötü bir film, Johnny Depp böyle bir filmde nasıl oynamış anlayamadım, beni en çok hayal kırıklığına Johnny uğrattı. Ayrıca filmde Salma Hayek başrolde görünüyor ama toğu topu 3-5 kere görünüyor, Desperado’nun hatırına olsa gerek! filmin her sahnesi saçma......... filmde çok hoşuma giden bir tek sahne oldu, o da Johnny Depp’in kızı sahte koluyla kandırarak öldürmesi, kız bunu haketmişti :)
selimcile
selimcile

23 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Yazılanlara baktım genelde hep iyi şeyler yazılmış.Büyük beklenti içinde olanlar var.Ben filmi iyi bir kayıtla izledim.Beklediğinize değmiyecek.Ben çok sıkıldım!!Johny Deepi bende çok sevmeme rağmen olmamıs iste..