Desperado kadar olmasada güzel bir film olmuş oyuncular filme ayrı bir renk katmışlar aksiyon sahneleri,müzikler,çekimler falan herşey başarılı fakat salma hayek başrol oyuncusu olarak gözüküyor ama çok az oynadı filmde bu yüzden açıkcası biraz hayal kırıklığınada uğradım.El mariachi ve desperadoyu sevenler bunuda sevecektir diye düşünüyorum.
Film benim hayatımın dönüm noktasıdır .Çünkü ben bu filmde johnny depp e aşık olmuştum.Yani yardımcı rolde oynamasına rağmen filmi resmen johnny izlettiriyo arkadaşlar yok böyle bişey.Antonyo abimiz biraz bozulmuştur eminim:))) Ha bide şey var bi insan körken bile karizmatik olabilirmi ya .Demekki olunuyomuş.bunuda yeryüzünde ajan sand tan başkasının yapabileceğini sanmıyorum:)))))Sakın özenmeyin arkadaşlar yazık olur size valla:))))))bu sadece johnny depp e mahsus bişey
müzikler harika böyle güzel müzikleri olan meksika filmlerini bilen varsa bana özelden msj atarlarsa çok sevinirim..filme gelince fena sayılmaz oyuncuların çok daha iyi performasn segiledikleri filmleri hatırlayınca film esnasında pek hoş olmuyo ama yinede izlenir 10/7,5
başrol bence deep in hakkı;) banderas beyfendinin ''vay beee!!!'' denilecek kaç sahnesi varki? adam körken bile karizma kardeşim;) ama film sağlam hani;)
Bol sürprizli ve heyecenlı bir film olmuş. Enrique Iglesias filme ayrı bir renk katmış. Johnny Depp'e diyecek kelime bulamıyorum adam resmen filmi sırtlamış. Hastayım bu adama ya.
filmi johnny deep sürüklüyor. johnny deep dedediğime göre gerisini anlarsınız fazla konuşmaya gerek yok. sadece gördüğüm en karizmatik film sonlarından biriydi o kısmı çok hoşuma gitti.
hani esas oğlan elinde gitar çıkmış binanın tepesine saçmış paraları şarkı söylüyor üstelik ağladı ağlayacak:) niye mi bu mutlu gününde zevcesi ve veleti yanında olmadığı için:P izleyin güzel zaman geçirmek için.