e-ergener
27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon filmlerinde vazgeçemediğim iki isim ; Vin Diesel ve de Antonio Banderas... Manyaktı yine yaa.. Hele o gitar dinletileri çok güzeldi... İsleyin haa..
Arkadaşlar süper bi filmden bahsediyoruz.Filmde Banderas resmen DEEP'in karizması altında eziliyor.Bi dakkadan sonra adeta yardımcı roldeymiş gibi hissediyorsununz.Nedeni de tabiki DEEP'in süper performansı.Sizi hem gülmekten yaracak hemde etkileyecek.Şöyleki filmin bi sahnesinde Bizim bu GİZLİ!!! ajanımız üzerinde CIA yazan bi tişörtle dolaşıyor.:)))))))))) Ben kaçırmayın derim.Özelliklede DEEP hayranıysanız.
Msnimde uzun zamandır kişisel iletimde yazan efsane film. Uzun süre etkisinden kurtulamıyorsunuz. Antonio Banderasın muhteşem başarısı ve sürükleyici senaryosuyla harika bir film ;) Kayseriden tüm sinema dostlarına sevgiler... Murat Volkan Gökdemir trvolkan@hotmail.com
ilk izlediğimde pek bişe anlamamış dolaysıyla pek beğenmemiştim. Bir daha izleyince iyi anladım ve film süper olmuş. tabi desperado kadar değil ama güzel film...
tamamen farklı olmuş. ilk filmle alakası yok. ilk izleyince pek bişe anlamadım ikinci kez izleyince hoşuma gitti, desperado kadar olmamakla birlikte güzel bir film.
Öncelikle bu serinin 2. değil 3. fılmi...Anlamak biraz zor gelebilir.Ben bi şey anlamadım diyen bi daha izlesin.ama bu seri alınıp izlenilmesi gereken bi seri...Özellikle Depp harika...
depp yine döktürmüş serisinide kendisinide cok begendigimi soyleyemeyecegim filmi adeta depp surukluyor johnny depp olmasa asla izlemezdim ama onunla guzel olmus 4 kez izledim deppin kacırılmıcak filmlerinden biri
İzledigim ilk ve en guzel western turundeki film Bir Zamanlar Meksika'da. İzleme sebebim Johnny Depp oldu ama Antonio Bandaras ve Salma Hayek'te iyidi. Filme bayildim onceki iki serisinden daha guzel. Ekipmanlar, sahne cekim hareketleri, film muzikleri her sey dort dortluk olmus. Eva Mendes'e gicik oldum bir Johnny Depp seveni olarak bunu da yazmadan gecmeyeyim. Siddetle tavsiye ediyorum izlemenize ama ilk 2sini izleyin ki bu seriyi izlerken afallamayin. (ben yasadim bunu :D )