Asabiyim
4,1

vince15
vince15

12 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Çok komik bi filmdi. Adam Sandler herzamanki gibi yine başarılıydı. Üstüne bi de efsanevi aktör Jack Nicholson olunca izlemeye doyulmuyo herkese tavsiye ederim! Bu arada ben de seni protesto ediyorum 'ben filmden anlarım' galiba pek de filmden anlamıyosun ya da anlama sorunun var çünkü herkesin gülüp eğlendiği bi filme böle yorum yapandan kuşkulanırım!
kolaric
kolaric

21 Haziran 2003 tarihinde eklendi
bu gece izledim son seansta. amerikan yapımı bir komedi filmi bir türk izleyiciye ne kadar komik geliyosa o kadar komik geldi yine de beğendim. jack nicholsona yine hayranlık durumları... chuck rolündeki john turturro'yu görünce ise epey bi sevindik sürpriz oldu.
tersköşeli
tersköşeli

25 Ocak 2022 tarihinde eklendi
eğlenceli hoş vakit gecirmelik bir film. çerezlik denilebilir. velhasıl güzel
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
sandler&nicholson ikili süper.herkese tavsiyem izlemeniz.ama izlerken hayata bakış açınızı değiştirecek bir film olarak değil de keyif alacağınız bir film olarak düşünün.keyfini çıkarın.
beck31
beck31

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
2 mukemmel otesi oyuncu super bi komedi kesinlikle izlenmeşi super bi film
selenyildiz1992
selenyildiz1992

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ne diyebilirim ki adam biraz durr yazık başka oyuncularada izin verr:D
darklake
darklake

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
...Sandler ın uzun zaman önce izlediğim komik, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz hoş filmlerinden biri....
widmark-2
widmark-2

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
adam sandler kendini tekrarlamış ama jack nicholsona yorum yok sanırım en saçma filmi neden bay nicholson sen daha iyi komedilerde de oynadın
emreavcar
emreavcar

29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
komik olmaya çalışan ama bunu başaramayan bir film bu. Jack Nicholson rolüne oturmamış, Adam Sandler'la da kimyası tutmamış... Peter Segal 'Çıplak Silah 33 1/3' ve 'Çatlak Profesör 2' nin ardından üçüncü güldürmeyen komedi filmine imza atmış...
erzincansporlu
erzincansporlu

8 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Ağzı olan konuşuyo valla... Film komik sayılır.. Niye sayılır, çünkü iyi bir komedi değil.. Ama insan sıkılmadan izleyebiliyo.. İslemeyenler islesin derimbbb
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

26 Mart 2012 tarihinde eklendi
herşeyin kırıldığı döküldüğü durum gerilimi olan matrak bir yapım
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
guseldı fılm ya ıyı espırılerı wardı ızlenır derımm benn
tuffy34
tuffy34

20 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Güzel başladı.. Güzel devam etti.. Sonlara doğru cozuttu.. Çocuk filmi sonu gibi olmuş biraz.. Nicholson amcamız döktürmüş yine..
Eren Yenigün
Eren Yenigün

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok süper bi film çok eğlenceli çok komik süpeeerrr kesinlikle izlein hatta 10/8
kardelend
kardelend

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
jack nickolson-adam sandler süper ikili:D sonunu daha güzel bağlasalar süper olrdu. ama çok komik bir film :D