jack nicholson ve adam sandler'in birleşmesi nasıl olur diye düşünenlerin izleyipte beğeneceği bir film komik romantik eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için gayet hoş bir film...
ya mum gibi adamı kalktılar asabi gibi gösterdiler ya helal olsun.Filmi izlerken ben stres oldum.Filmin sonuna doğru her ne kadar siz de birer asabi olsanız da her iki tarafın da performansı harikaydı.
hiç de fena diil bu film. izleyeli çok oldu ama şimdi senaryo aklıma gelince gülüyorum. beklenmedik birşey olmasa da nicholson ve sandler rollere çok iyi uymuşlar. eğlenceli. arada bir tekrardan izleniledebilir.
Son yıllarda en çok güldüğüm yabancı komedi filmiydi. Başından sonuna kadar tempoyu düşürmeden bol bol güldüren, 10 puanlık bir komedi. Adam Sandler gerçekten harika.
Filmin son sahnelerine kadar kafamdaki tek düşünce filmin çok saçma geliştiği ve olayların abartılı olduğuydu. Ama öyle güzel bağladılar ki o düşünceler silinip yerini bu ne güzel bir filmdir ya aldı. The Game filminin komedi versiyonu gibiydi.
kefiyle izlenecek bir film.Kesinlikle hiç bir anında sıkılmayacağınızı garanti ederim hatta biraz da şaşırtıcı finali ile güzel bir pazar öğleden sonra sineması olabilir Jack Nicholson ile Adam Sandlerda iyi iş çıkarmış izleyin derim notum 8/10.
Çoğu insan film izlerken yorum yapmaktanda kaçınmaz.Kendini filmdeki karakterlerin yeri koyarak, o karakter yerinde olsa kendisinin ne yapacağını düşünür, ve biçok zamanda karakteri eleştirir."Ben olsam kızın peşinden koşardım, baksana kız giderken oğlanın gözünün içine bakıodu kal desin diye,oğlanda karizma yapacak ya, kılını kıpırdatmadı, saçmaa."gibi.Bu film bir komedi filmi..Ama gelin görünki az önceki örnekteki gibi adam sandlerın yerine kendinizi koyup işin içinden çıkmaya kalkışırsanız film komedi olmaktan çıkıyor.Kafayı yemeye başlıyorsunuz.Filmi izlerken kendime yaa napabilirdim napabilirdim diye sorup durdum.İlginç olansa bu sorunun cevabının olmaması.Ne yaparsam yapayım çıkış yolu yok.Gerçekten Allahın sabır vermesi gereken anlardan biri. Çok değişik tarzda bir film.Adam Sandler ın düştüğü hal tam bir komedi filmi.Film gayet basit bir konuya ve sade bir kurguya sahip olmasına rağmen ki çoğu komedi filmi için aynı şeyi söyleyebiliriz,insanın önüne koyduğu şey komedinin yanında sabır sınırlarını zorlayan bir senaryo.Sakin kafayla izlenebilecek,izlerken sizi konusunun karışıklığıyla değil, çıkış yolu ararken yoracak muhteşem bi komedi.Türünün tek örneği denebilecek değişik bir komedi