Asabiyim
4,1

Actor-Ums
Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yine adam sandler muhteşem oyunculuğu ve yine harika bir komedi film.
miroozkan87
miroozkan87

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
jack nicholson ve adam sandler'in birleşmesi nasıl olur diye düşünenlerin izleyipte beğeneceği bir film komik romantik eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için gayet hoş bir film...
iyomi
iyomi

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ya mum gibi adamı kalktılar asabi gibi gösterdiler ya helal olsun.Filmi izlerken ben stres oldum.Filmin sonuna doğru her ne kadar siz de birer asabi olsanız da her iki tarafın da performansı harikaydı.
onurdolanbay
onurdolanbay

16 Nisan 2004 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bu flime gülmeyen adam hiç bir flime gülmez
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

20 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Bence harika bir komedi. Jack Nicholson ın filmlerdeki şu rahat tavırlarına bayılıyorum.
dostça
dostça

8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
idare eder sıkmıyor bazı sahneler komik final süpriz
watcher-2
watcher-2

4 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
kim nederse desin bence adam sandler komedinin eddy murphy’si.Gerçektende insanı nasıl güldüreceğini biliyor.
tknorkun
tknorkun

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu filmin okadarda iyi ve komik olduğunu düşünmüyorum sonu güzel olsa bile anca 6/10luk
bestwonder
bestwonder

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
hiç de fena diil bu film. izleyeli çok oldu ama şimdi senaryo aklıma gelince gülüyorum. beklenmedik birşey olmasa da nicholson ve sandler rollere çok iyi uymuşlar. eğlenceli. arada bir tekrardan izleniledebilir.
en-joy-34
en-joy-34

17 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Son yıllarda en çok güldüğüm yabancı komedi filmiydi. Başından sonuna kadar tempoyu düşürmeden bol bol güldüren, 10 puanlık bir komedi. Adam Sandler gerçekten harika.
aheyahey
aheyahey

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi film..kesinlikle izleyin..10/8.5
tolga-sengul
tolga-sengul

27 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Filmin son sahnelerine kadar kafamdaki tek düşünce filmin çok saçma geliştiği ve olayların abartılı olduğuydu. Ama öyle güzel bağladılar ki o düşünceler silinip yerini bu ne güzel bir filmdir ya aldı. The Game filminin komedi versiyonu gibiydi.
hudup
hudup

20 Nisan 2008 tarihinde eklendi
kefiyle izlenecek bir film.Kesinlikle hiç bir anında sıkılmayacağınızı garanti ederim hatta biraz da şaşırtıcı finali ile güzel bir pazar öğleden sonra sineması olabilir Jack Nicholson ile Adam Sandlerda iyi iş çıkarmış izleyin derim notum 8/10.
berkdundar
berkdundar

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çoğu insan film izlerken yorum yapmaktanda kaçınmaz.Kendini filmdeki karakterlerin yeri koyarak, o karakter yerinde olsa kendisinin ne yapacağını düşünür, ve biçok zamanda karakteri eleştirir."Ben olsam kızın peşinden koşardım, baksana kız giderken oğlanın gözünün içine bakıodu kal desin diye,oğlanda karizma yapacak ya, kılını kıpırdatmadı, saçmaa."gibi.Bu film bir komedi filmi..Ama gelin görünki az önceki örnekteki gibi adam sandlerın yerine kendinizi koyup işin içinden çıkmaya kalkışırsanız film komedi olmaktan çıkıyor.Kafayı yemeye başlıyorsunuz.Filmi izlerken kendime yaa napabilirdim napabilirdim diye sorup durdum.İlginç olansa bu sorunun cevabının olmaması.Ne yaparsam yapayım çıkış yolu yok.Gerçekten Allahın sabır vermesi gereken anlardan biri. Çok değişik tarzda bir film.Adam Sandler ın düştüğü hal tam bir komedi filmi.Film gayet basit bir konuya ve sade bir kurguya sahip olmasına rağmen ki çoğu komedi filmi için aynı şeyi söyleyebiliriz,insanın önüne koyduğu şey komedinin yanında sabır sınırlarını zorlayan bir senaryo.Sakin kafayla izlenebilecek,izlerken sizi konusunun karışıklığıyla değil, çıkış yolu ararken yoracak muhteşem bi komedi.Türünün tek örneği denebilecek değişik bir komedi
smtcsr
smtcsr

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film sıkılmadan keyifle izlenebilir nicholsonun oyunculuğu muhteşem