Exorcist: The Beginning
2,9

bur-ach
bur-ach

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence değişik ve bir o kadar da güzel bir yapıt saygı duymak gerek. Sinemada izlediğimde gayet hoşuma gitmişti. Ayrıca bu puanı hiç haketmiyor.
sorceres
sorceres

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
rezalet!!! tam bir fiyasko harcanan zamana yazık bence
iznail
iznail

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ehh iste... neye niyet neye kismet bir film.. oyunculuk ii ama neye yarar...
bilbursay
bilbursay

23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Selamlar,
Bence fragmanı kadar güzel bir film değil.Ama klasik bi korku filmi diyebilirim.2001'deki versiyonunu izlediimde beğenmiştim.Keşke Peder'in geçmişini de aynı film içinde anlatsalardı.Bu filmin tek çekici yanı bu ki o da exorcist fanatikleri içindir bence.Ha bi da beğendiim noktalarını söyleyeyim oyunculuklar iyi ve bi de görüntüler çarpıcı olmuş ama makyajlar diil.ben ce evde eya sinemada zamanını korku filmi izleyerk geçirmek isteyenler için izlenebilecek bir film.
Saygılar..
alpersavas
alpersavas

27 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Çok ucuz numaralarla insanlar korkutulmaya çalışılmış.Aniden ortaya çıkan yaratıklar,olağan seslerin aniden gürültülü bi biçimde verilmesi...sadece anlık sıçramalara sebep olabilir.Maalesef film genellikle bunlar üzerine kurulmuş.Görsel açıdan iyi olması sayesinde bir nebze izlenebilir hale gelmiş.Şeytanın kadının içinden çıkması sahnesi yani filmin finali bu kadar sıradan olmamalıydı.Ayrıca filmin akıcı olmadığını da söylemem gerekir.Kısacası çok para harcanmış ama ucuz bir film.
johnnytella-7
johnnytella-7

11 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence izlemeyin eger gercekten kaliteli bir korku filmi sever insanlardansanız ama yine de siz bilirsiniz tabi birincisi benim ilk izlediğim korku filmlerin den olduğu için açıkcası kormuştum ama bu kotuydü
dreamboatcap
dreamboatcap

13 Haziran 2004 tarihinde eklendi
İçinde iblisler ve fantastik şeyler olduğuna göre iyi bir yapım olacağa benziyor.
dvck
dvck

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
filmin ilk yarisi gercekten etkiliyiciydi.ama seytan deşifre olduktan sonra fazla germedi insanlari.daha guzel bir bitiş yapabilirdi.
mach-k
mach-k

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
karizmetik rahip tiplemesinin en iyi örneklerinden merrin, mükemmel... buna, mükemmel senaryoyu, mükemmel diyalogları, mükemmel efektleri de ekleyin. ortaya tüm zamanların en iyi korku filmlerinden birinin çıktığını düşünüyorum. karanlık dehlizlerde yürüyen bir çocuk ve bir rahip ne mükemmel bir sahne....
yigitsener
yigitsener

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
onlar gibi
ulucemo38
ulucemo38

30 Ekim 2004 tarihinde eklendi
merhabalar...ben filmi izledim güzel hoş bir film yalnız bu şeytan serisinde anlamadığım birşey var...Neden şeytan hep kızlerı ele geçiriyor ????? biri bu nu bana açıklaya bilirmi acaba?.Bilen varsa yazsın lütfennnn
eeeliiif
eeeliiif

2 Kasım 2004 tarihinde eklendi
bence de gayet iyiydi yane ama ilk yarı
hakkaten tırsarak ve yanımdaki zavallı şahsiyetin koluna yapışmış biçimdee izledim ama belki de korkalım bu sefer tarzı bi psikolojiyle gittiğimizdendir
ne olursa olsun ben director's cut the beginning türk filmi..vb versiyonlarını hiç ayırmadan şeytanı seviyorum
aydin-aci
aydin-aci

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben şeytan filminin tüm serisini izledim şeytanın ikincisi olan şeytan aykırı filmi berbattı açıkçası üçüncüsü bence en az birincisi kadar iiydi kurgulamada hataları olmasına rağmen ama şeytanın 73 yapımı gerekse bu 2004 şeytanın öncesi filmi çok iyi filmle ve aldığı notu haketmiyor
yaprak-aktas
yaprak-aktas

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gereken özen gösterilmemiş bence hoş bir film olmamış
KaanLife
KaanLife

5 Kasım 2004 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı bayağı iyiydi ama ikinci yarısı korkuyu komediye çevirmiş...