Exorcist: The Beginning
2,9

naked-soul
naked-soul

13 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
kötü olmamıştı ama serini diğer filmleri çok daha önceden çekilmiş olmasına rağmen daha güzel olmuşlardı.seinin en kötü filmi diyebilirim
wildmor
wildmor

10 Kasım 2004 tarihinde eklendi
fena diil filmin sonunu bile getiremedim çıktım.
ilkerekleme
ilkerekleme

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
yamyamların çocuğun başında yamuldukları sahne harbidende iyiydi...onun dışında kadın oyuncu şeytan olduktan sonraki bazı yerlerde kadının suratına iyi baktıysanız makyaj pekte iyi yapılmamış..ama seyirlik film..
funlife
funlife

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
hikayenin öncesini sonradan yapmaları çok saçma insanların kafası karışır ayrıca ben 2.nin 1. kadar iyi olacağını sanmıyorum
kadir503
kadir503

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Evet, bu filme ben de kötü diyemeyeceğim ama çok da iyi değildi. Orta seviyeli bir yapım, konusu falan ilginçti, filmde duygusal bir yapıda mevcut ama bazı arkadaşların da dediği gibi film pek korkutmuyor. İyi bir başlangıçtan sonra gittikçe sıradanlaşan ve kötü biten bir son izlesenizde olur izlemesenizde olur. Ama sırf ilginç konu oldğundan izlenebilir.10/6
hilalhosgor
hilalhosgor

16 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bence diğer filmleri daha güzeldi!ben bu filmi pek beğenemedim!yani diğerlerine göre daha sıkıcıydı:::
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmin başlangıcı çok iiydi ters haçlara bağlı bir sürü insan bilgisayar hilesi çok ii kullanılmış gerçekten filmin bazı yerlerinde sıkılıyorsunuz ama genel olarak ii bir film sonunda merrinin tekrar rahipliği benimsemesi ve Allah a savunması çok iiydi ve de son diyalog (bay merrin hayır peder merrin) vasatın üstü bir film emily rose dan daha iiydi ama vaktiniz varsa izleyin
sleepandream
sleepandream

22 Ekim 2004 tarihinde eklendi
gelir gelmez izledim.ama hani 1.den daha kokrunç olacaktı.en azından o filmin kendince bi karizması vardı.ama bu filmde ne bu ya diorsunuz?şeytanın tazı gibi koştuğu bi bölüm siz düşünün.nasıl yane?diorsunuz kendinizce.ışınlansın kardeşim ne o koşmalar.alın alına werip bağrışmalarına bişi diemiorum bile.ama en can alıcı nokta baş karakteri yapım ekibi aralarında para toplayıp bi vatikana yollamamış.tabe orası vatikansa yane direk görüntüyü almışlar ve üstüne adamı yapıştırmışlar.bu nedir ya?film çekiosunuz nie kısıosunuz bütçeyi.
sonuçta iyiydi de ilkinden iyi de değildi...izleyin ama :)
hi-kenny
hi-kenny

1 Kasım 2004 tarihinde eklendi
filim izlemeye inanın deymez. canınız sinemaya mı gitmek istedi.testereyi izleyin çok ciddiyim en azından sinirleriniz yıpranır bu da bir tepkidir ve de güzeldir.filimde şeytanın bazı cümlelri entresandı tanrı şuan çocukalarını beceriyo filan gibi dahasıda var.üzerine konuşmak lazım aslında.neyse siz genede izlemeyin yazı turayı izlediniz mi?gerçekten çok daha güzeü bir tercih:)
yigitsener
yigitsener

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
onlar gibi
KaanLife
KaanLife

5 Kasım 2004 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı bayağı iyiydi ama ikinci yarısı korkuyu komediye çevirmiş...