Old School
3,4

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

23 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Aslında Judd Apatow'dan önce Todd Phillips Hollywood'ta yeni bir komedi anlayışının yükseleceğinin sinyallerini veriyordu.''Old School'',''Road Trip''ten sonra bu geleneğin ikinci filmiydi.Asla kötü bir film denilemez buna,hatta tam anlamıyla gülmekten yaran anlara sahip ama senaryo biraz dağınık,ilk yarısında karakterlerin motivasyonunu anlamak zorlaşabiliyor.Ne kadar iyi ya da kötü olsa da Amerikan kültürü için daha fazla şey ifade eden filmlerden biri.
bruceconrad
bruceconrad

5 Mart 2003 tarihinde eklendi
amaaaaan aynı road tripleri
ynarcin
ynarcin

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben de burdaki olumlu yorumlar üzerine izledim filmi ama film tam anlamıyla bir fiyaskoydu benim için.evet güldüğüm sahneler vardı ama ne konusu doğru dürüst bir konu ne de hikayesi doğru dürüst bir hikayeydi.varolan kötü konu da çok silik anlaşılmaz bir biçimde bağlanıyor.bir sürü anlamsız sahne de var.Road Trip'i çok da sevmeyen ben bu filmi izlerken onu mumla aradım.
5/10
camseytani
camseytani

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
gereksiz ve çok komik olmayan bi film..boş vakittte ölesine izlenebilir..(5/10)
harun3404
harun3404

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
güzel filmdi

yani saçmalık yoktu

saçmalık olmayan filmler her zaman güzeldir

tavsiye ederim

+ elishada filmde var , canım benim çok tatlı
haleed-shewkly77
haleed-shewkly77

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
senaryo ve hikaye kötü ama bunları dikkate almayan biri icin gusel ve komik bi film zZzZ 10/5