JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
23 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Aslında Judd Apatow'dan önce Todd Phillips Hollywood'ta yeni bir komedi anlayışının yükseleceğinin sinyallerini veriyordu.''Old School'',''Road Trip''ten sonra bu geleneğin ikinci filmiydi.Asla kötü bir film denilemez buna,hatta tam anlamıyla gülmekten yaran anlara sahip ama senaryo biraz dağınık,ilk yarısında karakterlerin motivasyonunu anlamak zorlaşabiliyor.Ne kadar iyi ya da kötü olsa da Amerikan kültürü için daha fazla şey ifade eden filmlerden biri.
ben de burdaki olumlu yorumlar üzerine izledim filmi ama film tam anlamıyla bir fiyaskoydu benim için.evet güldüğüm sahneler vardı ama ne konusu doğru dürüst bir konu ne de hikayesi doğru dürüst bir hikayeydi.varolan kötü konu da çok silik anlaşılmaz bir biçimde bağlanıyor.bir sürü anlamsız sahne de var.Road Trip'i çok da sevmeyen ben bu filmi izlerken onu mumla aradım. 5/10