verbalkint92
13 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
film konu olarak derin fakat ben oyuncuların performansını beğenmedim.bazı sahnelerde melodi seçimi de yanlıştı.uzun olması da dezavantaj çünkü gereksiz sahneler mevcut.senaryo tam yansıtılamamış.herşeye rağmen fena bir film değil.5/10
hadiordan, sonuçta aynı şeyi söylüyoruz ama sanki fikir ayrılığımız varmış gibi.. ben de filmi izlemeden puan vermeyin diyorum. neyse, boşverin bu tartışmayı, filmi seyrettikten sonra devam ederiz.. iyi seyirler...
ben filmi pek beğenmedim ama yine de izlemeyin çok kötü diyemem. Bir Boşnak olan Kusturica nasıl oluyorda Bosna savaşı sırasında halkının çektiği zulmü,acıyı,işkenceleri işleyip dünyaya bunu unutturmamak adına hiç bir film yapmıyor.üstüne üstlük bu filmde savaşı işleyişi de ilginç.Kendi insanları boşa nefret etmiyor bu adamdan.