Onlar
2,3

Free Angel
Free Angel

15 Haziran 2020 tarihinde eklendi
O kadar sıkıcı o kadar ağır işliyor ki hatta işlemiyor. Kız bi yaratık olduğunu anlayıp kabul edene kadar film bitti. Bide en nefret ettiğim saçma sahnelerden biri olan şey adam kıza yanımdan ayrılma seni koruyacam der kız kafasının dikine gider ve genelde en gidilmemesi gereken yere gider mesela metro hemde gecenin bi vakti. Çoğu kaçma kovalama filmlerinde olur bu tarz sahneler. Al işte tek başına gidersen olacağı budur sen öyle bi yere gidersen yaratıklar oraya gelmeyip napcak kaçırırlar mı bu fırsatı oh olsun sana. Dostlar filmde korku yada gerilim unsuru yok sahneleri on dk önceden tahmin edebiliyorsunuz. Sonuda çok kötü olmamakla birlikte artık alışılmış bi son diyebilirim yani asla izlemeyin bu filmi.
caneri16
caneri16

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
buna benzer cok fılm ızledım.artık klasık olan bu tur ınsanı bıktırıyor.
tolga-sengul
tolga-sengul

10 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
İyi güzel herşey hoş da Onlar kim ki? Amaçları ne, nerden gelmişler, ne yapmaya çalışıyorlar, neden bunları alıyorlar, nereye götürüyorlar, başka bir boyuttalarsa orası neresi, neden ışıktan korkuyorlar, bunlar ne ola ki, kimsede böyle şey yokken arkadaş olan 4 kişide hepsinde var, yoksa küçük kızı da sayarsak bu psikologda mı bişey var da ona gelen herkesin tek sorunu bu, bunların içine neden küçükken bişey yerleştiriyolar, yerleştirdikleri ne, ne işe yarıyo, büyüyünce niye geri dönüp alıyolar, ışıkları nasıl söndürebiliyolar, bunlar gündüzleri nerelerde yaşıyolar, bu film neyi anlatıyo?
Bunların kaçına cevap bulduysanız lütfen bana da yazın, belki ben kör kör seyrettiğimden görmemişimdir veya anlamamışımdır.
adrian9822
adrian9822

24 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
ben tam bir korku filmi tutkunuyum... Wes Craven adını duyunca bi göriim dedim... ama tek kelimeyle rezalet. diğer yorumlara tamamen katılıyorum. neredeyse uyuyacaktım. ne kurgu var ne oyunculuk ne senaryo... hiç bi şey yok. Hele telefon sesi ile bi şok sahnesi vardır ya... hani müzik artar ve birden telefonun çalmasıyla oyuncu irkilir... hepsi var bu filmde... Klişe ve gereksiz olan her şey... Sakın ama sakın gitmeyin...
quenius
quenius

5 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Wes Craven dedik bağrımıza bastık o da bırakmış bu işi. Afiş güzel film hiç bi işe yaramaz.. Boşverin.. Tek kelimeyle sıkıcı.
sahinfahrettin
sahinfahrettin

16 Mart 2004 tarihinde eklendi
hayattımda gittigim en saçma filmdi sakın izlemeyin.........
dy022
dy022

25 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
film berbattı. korku filmi diye gittik. aksine uykumuz geldi sonu daha güzel bitebilirdi.
ugureryilmaz
ugureryilmaz

23 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
SAKIN gıtmeyın :)) Soyleyebılecegım tek sey bu ben hayatımda bu kadar basıt kayde degmez ıgrenc bı fılm gormedım ınsallah bı daha da gormem paramı GErı ıstıyorum !!