Onlar
2,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Robert Harmon ın uzun senelerdir çektiği ilk film. Yer yer korkutmayı başarıyor...
xhero1905
xhero1905

27 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Son sahnesinin etkileyiciliği dışında,sıradan korku öğeleriyle bezenmiş,korkutmayı asla başaramamış vasat bir film
cnksy
cnksy

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmin bazı yerlerinde gerilsekte sonuç itibari ile tatminkar edici degil,dvd deki alternatif son orijinaline göre daha iyiydi.4/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü filmlerden biri belki de en kötüsü...film boyu heyecana ve gerilime dair hiç bişey hissetmedim,izleyeli de bayağı oluyo aslında ama dün bile izleseydim aklımda yine düzgün bi sahnesi falan kalmazdı...zaten aldığı puandan da belli
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
gelmiş geçmiş seyrettiğim en kötü korku filmiydi
ilkerekleme
ilkerekleme

26 Mart 2004 tarihinde eklendi
bence bu film vasatın üstünde değildi ve kopuktu..ilk çocuğun neden öldüğünü anlamadım bile...bi sonu biraz iyi gibiydi ama o da 3-4 dakika bişey sürdü zaten. bide filmin bittiğini anlamadım bile
romeoromeo
romeoromeo

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemeye bile değmez.. karabasanlarla ilgili bir film ama karabasan diye bisürü yaratık var filmde.. aslında adı onlar yerine yaratık allien felan olmalıymış :D berbat..
akorcuklu
akorcuklu

18 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Filmleri türkiye'ye getirenlere soruyorum acaba Anadolu seyircisi korku filmi seyretmiyormu da korku filmleri Türkiye' ye geldikten 3-4 hafta sonra Anadolu'ya çıkıyor? Birde şunu merak ediyorum Anadolu insanına yapılan muameleye bakn: "Daha hızlı ve daha öfkeli" tarzındaki filmler tüm Türkiye ile aynı anda vizyona giriyor (en azından Bursa'da) Böyle vurdulu kırdılı filmleri bizlere daha fazla layık görüyorlar ama inanmazsınız bir "Pi" filmi vardı ya tam 3 ay sonra Bursa 'da gösterime girdi.Bunlar sadece birer örnek..Lütfen Anadolu seyircisini sadece boş filmlere giden seyirciler sanmayın..
berakesici
berakesici

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
fılm buyuk umutlarla alıp ızledım ama yok yanı seneryado ole bosluklsr var kı o karabasanlar gorunduklerı her cocuğu buyudukten gelıp goturuyorlşarsa dunyada kayıplar ordusu olurdu ve halk panıklerdı bu olay araştırılırdı ama kımsenın haberı yok burası sacmaydı yanı olmamış
be-gumm
be-gumm

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Artık karabasan filmlerinden gına geldi,bu konuyla daha iyi bişeyler yapılabilir ama bu filmde vasatı aşamamış bi kere karabasan böyle örümcek gibi bişey olamaz onun dışında bu tarz karabasan filmlerinden uzak durun derim ama zaman harcamak istiyosanız izleyin yinede.
behramx
behramx

23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
ilginiç ilginç diyebilirim çünkü Bu film Boogeman filmini bir kopyası! kim kimden alıntı yapmış bilemem ama Yine Bir Elbise Dolabı Yine Karabasan.!

İki Filmin hangisi daha kaliteli derseniz oda bu filmdir yani "onlar" Daha iyi çekilmiş daha az hatası olan bir filmdir...