f-corleone
18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Anthony Hopkins ii ki varsınnn.. N. Kidman ve Ed Harris.. kadro cidden çok güzel hiçbirine laf edilemez.. filmin konusu da güzel ama izlemeye değer mi bilmiyorum.. ben izlerken azcıkk sıkılmıştım. kadroya yazık olmuş..
Ben başlarda da dedim. Filme gitmedim, hiçbir fikrim de yok. Olaya şöyle yaklaşıyorum : Ortada çok iyi bir kitap yazarı, senarist var, oyuncular süper, konu çekici gözüküyor ama film Amerika'da nerdeyse hiç ilgi görmüyor ve izlenmiyor. Yani her hafta birkaç film izleyen insanlar olarak Amerikalılar da sinemadan anlıyorlar. Eleştirmenler çok üstünde durmuyor veya eleştiriyorlar. Eğer bu kadar önemli bir senaryo, yönetmen, konu ve oyuncu kadrosu varken film iş yapmıyorsa muhakkak bir sorun vardır. Gidenleri dinleyince de hakikaten öyle olduğunu anlıyorum.
Çok yavaş tempolu ve iyi kadrosuna rağmen bir türlü gerekli atmosferi yaratamayn bir film. Sinemada seyretmenize gerek olmayan, meraklısı için bir gün televizyonda veya dvd/vcd'de izleyebileceğiniz türde bir film.
Nicole kidma ile Anthony Hopkinsin kimyası uymuyor.Anthony Hopkinsin zenci olamaması zaten ayrı bir sorun.Filmdeki aşk doğallıktan çok uzak...pamukhelvaya KKAATTIILLIIYYOORRUUMM