Kabus Gecesi

mr-seo
mr-seo

11 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Selam,
arkadaşlar filmi dün izledim, inanın amerikan korku tarzının tüm klişeleri var. Ama şöyle sağlam bir korkamadan film bitti. Bence şansınızı başka filmde deneyin paranızda cebinizde kalsın. Hoş biz taksimde 5 milyona gittik ama yinede vakitimizi boşa geçirmiş olduk. Selamlar bol sinemalı günler...
varisler3
varisler3

30 Mart 2004 tarihinde eklendi
ikincisini izlemedim fakat ilki çok güzeldi
dy022
dy022

15 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
bu filmin ilkine kötü diyen arkadaşlar hayatınızda ilk defamı gerilim filmi seyrediyorsunuz? Filmin bi kere senaryosu ayrı bir olay... neyse şimdilik bu kadar gerekirse gene yazarım. Ama ikinci filmden daha iyisini bekliyorum
bapsteba2005
bapsteba2005

4 Eylül 2003 tarihinde eklendi
morgue sana diyecek laf bulamıyorum.sen boşuna film falan izleme.evde oturup çizgi film falan izle.orada senin için daha korkutucu şeyler çıkabilir.Frenkestain,tazmania canavarı falan.:)))
medjai78
medjai78

22 Mart 2004 tarihinde eklendi
ilkindeN NefRet ETtim bu VAziyeti kurtArsın bari
duygubrethil
duygubrethil

29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Ya ilk film o gerzek yaratık ortaya çıkıp hayallerimizi yıkana kadar baya bi germişti bizi... Sadece etrafa yediği cesetleri saçsaydı daha iyiydi... Umarım o aptal yüzgeçli garip yaratık değişmiştir..
the-o-c
the-o-c

23 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu film için yorum yazmaya değmez ama neyse, başladık bir kere klasik olacak ama ilki kadar ikinciside kötü olan filmler kategorisinde, tabi böyle bir kategori varsa kabus gecesi hiç kuşkunuz olmasın bu kategoride olmayı hak ediyor.seyretmeyi düşünen arkadaşlar varsa hiç tavsiye etmem çünkü vereceğiniz paraya yazık olur.kısacası dehşetin gözleri kötü bu ondan daha kötü bir film yönetmenin yerinde ben olsaydım devamını çekmezdim.nasıl bir film olduğunu anlayın işte ...
elkboy
elkboy

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film korkutucu değil ama eğlenceli
deaftone
deaftone

2 Şubat 2004 tarihinde eklendi
1.si kadar iyi değil ama yine de güzel. filmin sonunu çok beğendim. ama bir de şu jeepers creepers şarkısını duysaydık keşke
novajrdeli
novajrdeli

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ilk filme göre berbat bir devam. Sanki türünü değiştirmiş de komediye kaymış gibi. nerde o ilk filmdeki gerilim. sırf ilk film için izlemiştim ,keşke h,ç izlemeyip ilk filmki gibi aklımda kalsaymış
devilbooy
devilbooy

30 Haziran 2003 tarihinde eklendi
2 saatlik filmin ilk 1saati gerçekten süperdi diyebilirim.fakat ikinci bölüm tam bir trajedi..bir film bu kadar kısa zamanda ancak bu kadar katledilebilirdi.ilk bölüm korkuttu ikinci bölüm resmen güldürdü..umarım ikinci film filmin 2.yarısından ders çıkarılarak yapılır..realbizarreye katılıyorum..
fayneyse
fayneyse

28 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
ya siz bu eleştirileri gazetedenmi araklıyorsunuz anlamadım herkes biryere takılmış daha yeni canavar karakterize etmek kolay sanıyosunuz galiba elbette birbirleriyle benzerlik olabilir.bir canavar hayal etmeye çalışın kesin hayalinizdeki canavar öncekilerin birine benzeyecek...
hopelives
hopelives

20 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
meq the peq sanirim kendi begenmedii filmleri kotu kategorisine sokuyo.oysa ilk film bence cok iyiydi ve deişikti.bundanda fazlasini bekliyom acikcasi.
serdarkurtul
serdarkurtul

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ilki daha iyiydi ama bu daizlenebilir
requemforadream
requemforadream

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bence izlemeyin çok saçma bi film izlerken korkmak yerine gülüo insann