ilki o kadar da kötü değildi ya. küçük bi bütçeyle vasat oyuncularla çekilmiş iddiasız bi filmi ama yine de sevmiştim ben. ikincisini seyreder miyim bilmiyorum ama. bu devam filmleri korku filmlerine olmuyo hiç.
Cheepers Creepers'ın ilkini seyrettikten sonra bu ikincisini seyretmek istemeyebilirim.Fragmanında etkileyici idi yine ama,sadece ilkini izlemek,en karlısı olur.//
morgue sana diyecek laf bulamıyorum.sen boşuna film falan izleme.evde oturup çizgi film falan izle.orada senin için daha korkutucu şeyler çıkabilir.Frenkestain,tazmania canavarı falan.:)))
Ya ilk film o gerzek yaratık ortaya çıkıp hayallerimizi yıkana kadar baya bi germişti bizi... Sadece etrafa yediği cesetleri saçsaydı daha iyiydi... Umarım o aptal yüzgeçli garip yaratık değişmiştir..
ilk filme göre berbat bir devam. Sanki türünü değiştirmiş de komediye kaymış gibi. nerde o ilk filmdeki gerilim. sırf ilk film için izlemiştim ,keşke h,ç izlemeyip ilk filmki gibi aklımda kalsaymış