Hür Kan
4,2

jamesbond-2
jamesbond-2

17 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Gerçekten stallone a bir kez daha hayran kaldığım film diyebilirim iyi ki izlemişim çok ama çok güzeldi içinde herşey barındırıyor aksiyon,dram,duygusallık bazı sahneleri sinir bozucu olsada etkilemeyi başardı kesinlikle müzikler de bill contiden çıkma olduğu için süper.Stallone hayranıysanız defalarca değilse de 1 kere en azından izleyin.9/10
Fahri07
Fahri07

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok: Sylvester stalloneden yine kaliteli bir film ve oyunculuk...zaten bütün filmlerini beğenerek izliyorum bir kaç tanesi istisna:)
ozansarikaya
ozansarikaya

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence süper bir film. hapishanede geçen en iyi filmlerden biri... sylvester en iyi performanslarından birini gerçekleştirmiş... sylvester'in donald sutherland'i idam koltuğuna oturtup korkutması hafızamda kalmış ender sahnelerden biri... bu filmi keşke bulup bida izleme şansım olsaydı...
AstalaVista
AstalaVista

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
donald sutherland ile ilgili bişey ararken kendimi HürKan sayfasında buldum.. Leone 510 değil mi bu ?? ;)
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
esaretin bedelinden sonra hapishane de geçen en iyi film vaktiniz varsa kesinlikle izleyin aynı zamanda duygusal tarafı da olan oldukça iyi bir film
gürsel yigit
gürsel yigit

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
İzleyenlerin en beğendikleri hapishane filmlerinden birkaçı olabilecek stallone klasiği süper süper 10/9