snipers58
1 değerlendirme
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayatınızda saçma saban diye adlandırabileceniz neler varsa bu filmde emin olun hepsi var.imbd o kadar puanı nasıl,neye göre verdiğini bir türlü anlamadım. Benim için tam bir zaman kaybıydı.
(FİLMİ İZLEMEDEN ÖNCE LÜTFEN OKU)Insanın psikolojisini biraz bozuyor izlediğimde çok korkunç deildi ama sonra korkmaya başladım ama tabikide ben ALLAH'tan korkarım sadece ama yani biraz korktum neyse sonra bi anda biri aradı(arkadaşım aradı) bende videoyu izlemedim bidaha çünkü saçma yani nys(neyse) sonrada akşam sıçacaktım ztn orasını boşverin ztn korku filmi izlediğinde akşam uyuyamiyorsun bence izlemeyin bi süre izledikten sonra piskolojinizin bozulmasına sebeb olabilir bazıları izlediğinde o filmi haberlerde göryom bazılarının piskolojisi bozuluyo hastaneye kaldırılıyor siz gogleye yazın samara nöbeti diye show habere tıklayın öğrenirsiniz biliyorum inanmicaksiniz ama doğru söylüyorum bu bi şeytan filmi gibi lütfen izlemeyin ALAH'A saygı gösterinn(piskolojinizin pozulmasını istemiyorsanız izlemeyin!!(ALLAH'TAN korkuyorsanız hiiç izlemeyin!(yeter yani benden bukadar byee