Klasik korku filmlerinden biri bence..Biraz övgüsünü duyduğum için izlemeye karar verdim ama ne Garezden ne Boogeyman’dan nede Gothikadan farklı bulmadım.Herşey aynı,gerilim-korku filmlerinde aşmaları lazım artık bu mistik canavar-katiller muhabbetini.
filmin japon versiyonunu izlemiştim ve gerçekten güzeldi en azından güzel bir felsefesi vardı bu filmide onun kopyası ama bence iyi değil ilkler her zaman güzeldir..
Muhtesem senaryo Muhtesem korku filmi .Diger filmlerden farkli olarak kotu ruhu bitirmek icin Samara Morganin gecmisinin derinliklerine kadar inilip zayif noktasini bulunarak Samaranin kotu ruhunu kotu ruhu bitirmek isteyen adamlar uzman ve cesur olmalari bu filme ayri bir zevk katiyor. Tam bogle film seansi,ruhlar bolgesi ,silent hill ,the sinister ve halka serisi gibi korku filmleri yok .Hepsi bas yapit .
Filmi yaklaşık3-4 sene önce izlemiştim ve bu sıralar tekrar izleme imkanım oldu.The Ring bence türünün en iyi örneklerinden birisi.Kamera çekimleri ve Naomi Watts gerçekten çok iyi.10/8
ben korku filmi cok severdim taki halkayı izleyip 3 gece uyuyamayana kadar.ilg gece kalkıp annemin yanına gtti..filmi rüyamda gordum..ve oradaki sahneleri hiç unutamıyorum.ne zaman korku filmi izlesem hala o goruntuler aklıma geliyor...bilmiyor neden boyle oldu..
vallaa çok güzeldi.. etkisinden uzun süre çıkamadım... filmden çıkınca 2.si ne zaman gellir acaba diye düşündüm.. ve bi süre tvye bakamadım:)) müzik de harikaydı..kaçırılmazzzz