Halka
4,2

littlebocuk
littlebocuk

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hayatimda izledigim ve belkide korktugum tek film!!hala geceleri ruyalarima giriyo:D
rapfather
rapfather

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arkadasın ısrarlarıyla bu filmi sinemada en önde izlemistim (izlemekle izlememek arası.bazı sahnelerde gözümüzü kapadık).çok etkilenmistim ama filmden.4 gün yalnız yatamadım.sarstı bni.korku filmleri izleyememe neden olan film.gerilim sevenlere tavsiye ederim
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu film kızın tv den çıkma sahnesiyle ekol olmuş bi filmdir. bi çok film bu filmden çalıp çırptığı sahnelerle biyerlere gelmeye çalışmış ama kopyadan öteye geçememiştir. bu film ''uyarlamadır'' diğer filmleri mutlak surette senaryosuna çeken hatta bunun farkında bile olmayan yapımcılarla doludur;))
can-sahinler
can-sahinler

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi gerilim.şiddetle tavsiye ederim
evil-of-angel
evil-of-angel

5 Mart 2003 tarihinde eklendi
Selamlar arkadaşlar.
The Ring filmini izlerken ne kadar gerildiğimi size anlatamam.İlk defa bir filmde korktuğumdan , bitse se gitsem dedim.Ayrıca film iki saatmiş , film bana dört saat gibi feldi.Ve daha önce kendimi bir filme bu kadar kaptırdığımı da hatırlamıyorum.Filmin bir de beni en çok şaşırtan yönü , kurgunun mükemmeliğiydi.
Size bilmem ama ben çoğu filmi izlerken , ilerleyen dakikalrda neler olabileceğini tahmin edebiliyorum.Ama bu filmde öyle bir şansım olmadı.Çünkü , Rachel ve yakınlarının diğerleri gibi ölecekler mi yoksa kurtulacaklar mı bunu bir türlü kestiremedim.Çünkü , film bu sorunun cevabını hemen elinize vermiyor.Filmin sonuna kadar bu soruyu cevabıyla birlikte sürüklüyor.Filmin sonunda da ,insan sinema salonundan çıkarken "acaba?" diye düşünerek çıkıyor.Filmin sonu yok ve lanet hala devam ediyor.
Her an telefonunuz çalabilir...
SEVEN DAY...
Filmin notu 10/10
sirena84
sirena84

8 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Ben orjinal film "Ringu"yu izlemediğim için bana klasik korku filmlerinden çok daha farklı ve güzel bi film olarak gelmişti. Ama yapılan yorumlara bakılırsa "ringu" seyirciyi atmosfer yaratarak korkutmaya çalışan yaratıcı bi filmmiş. Aslında ben "The Ring"de de kasetin izlendiği bölümlerde bayağı bi gerildim. kaset gerçekten insanın sinirini bozucak kabus anları barındırıyordu. Ve gerçekten çok sanatsaldı.Filmin sonunda bazı taşların yerine oturmadığı doğru(Samaranın o güçleri nasıl kazandığı ve neden öyle garabet bişey olduğu ya da kendini neden ve nasıl kasete gizlediği hiç açıklanmıyor) Yalnız bazı noktalar da vardı ki gerçekten yakalndığında hoş olan kafa karıştırıcı noktalardı. Mesela o kasetin nasıl çekildiğini bazılarınız anlamamış. Hastanede doktorun Samara'yla konuştuğu bölümde doktor Samaranın tomografilerine bakıyo ve bunları nasıl yaptığını sorunca Samara"Ben yapmıyorum.Düşünüyorum ve onlar oluyolar" diyo. Yani anlıyacağınız kızın fotoğraf filmlerine etki özelliği var ve bigün oturmuş almış eline kaseti ,düşünmüş ve onlar OLMUŞLAR. İştee bööle. Bide insanların kasete baktıklarında neden yüzlerinin bulanık olduğunu da ben kızın kuyuya düştüğünde suyun içinde bulanık olmasına bağlıyorum.(Şöyle bi yorum da yapabilirim Finalden de görüldüğü üzere Samaranın ruhu kasetin içinde yaşıyo. Ve o kaseti izleyen insanlara bi şekilde yapışıyo onlar da kamerada ve fotoğraflarda tıpkı Samaranın kuyuya düştüğünde olduğu gibi bulanıklaşıyolar. Kasetin kopyalanarak Samaradan kurtulunması olayını da yine bu şekilde açıklayabilirim. Samaranın ruhu başka bi kasete de geçince böylece kurtulmuş oluyolar.) Son olarak da çiftlikteki atların denize atlama güdülerinin de nerden geldiği Samaranın hem annesinin atları çok sevmesinden hem de atların geceleri onu uyutmamasından dolayı tıpkı kendi ölümüne benzer bi katliamla annesinden ve atlardan intikam almasıyla açıklanabilir. Tabi bütün bunlar benim kişisel yorumlarım. devam filmleri geldikçe asıl olayları anlayabilicez. Bu arada "Ringu"nun Japonyada olay yaratmasından sonra "ringu2" ve olayların öncesini anlatan"Ringu0" çekilmiş. Acaba diyorum "The Ring2" den sonra "The Ring0" da çekilicek mi? Bence "The Ring3"ten çok daha güzel bişey olur. Ne dersiniz?
duygu0206
duygu0206

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süperdi tek kelimeyle..defalarca izledm ve her defasında da korktum:) uzun zamandır hala bi filmde bunda korktuğum kadar korkmadım.
izlemeynler için kayıp bence
the-rock78
the-rock78

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Japon sinemasının gelmiş geçmiş en korkutucu filmi.İzlemeden bu kadar beyeneceğimi tahmin etmemiştim.Harikaydı.Korku sinemasına yeni bir hava verdi ve benzerleri peş peşe gelmeye başladı.
oceannereid
oceannereid

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ya ben fragmanları çok önemsiom we sewiom ama bi filmde de bu kdar filmin açığa çıkmasına sinir oluyom...belki fragmanı izlemeseydim -hatta kesin- daha çok korkardım.herkes gitmiş korkmuş,korktum çok dediler,bende korkma amaçlı gittim ama maalesef korkamadım:(
aesenel81
aesenel81

4 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Filmi beraber izlediğimiz arkadaşların fotoğrafını çekmiştim dijital makineyle. Sonrada photoshop'ta suratlarını yamulttum. Film güzel olmuş oldu benim için. Görüntülerine bayıldım filmin. Lakin konusunu biraz zayıf buldum.Sonu hakkında herkes ile hemfikirim. Çok dandik bitmiş. Bu arada başka nasıl bitebilirdi onuda bilmiyorum. Genede 10 verdim. İyidir iyi. Boşverin siz.
defne-sude
defne-sude

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film bu listede nasıl ön sıralarda şaşırdım doğrusu.Hiç olmassa shutterin arkasında olmalıydı.Ben pek beğenmedim daha doğrusu beni korkutmayı başaramadı.
outlaw-2
outlaw-2

2 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar korkunç bir film seyretmemiştim, haftalar olmasına rağmen hala etkisinden kurtulamadım, aklıyla arası iyi olanlar bu filmi sakın seyretmesin, kız arkadaşım fragmanını bile izlemeye korkuyor
ayhanpala
ayhanpala

10 Mart 2003 tarihinde eklendi
halka bazı yerlerine çekince koysamda son dönemlerde izlediğim en iyi korku filmiydi.mekan olarak seattle ın karanlık atmosferinin seçilmesi son derece akıllı bir fikirsede son sahnede kullanılan aydınlık form hayal kırıklığına uğrattı doğrusu.Filmin bazı noktalarda senaryo bakımından aksadığıda başka bir gerçek.Gelelim Naomi Watts'a ben çoğu kişiye katilmiyorum ve on üzerinden on veriyorum.Bu rol için çok uygun bir oyuncu ve doğrusu şöhreti 35 yaşında yakalaması beni üzdü.Sonuç olarak Ring,Ringu'nun gölgesinde kalsada izlenmesi gereken ürkütücü bir film.Görmeyenler üzülebilir.
Sedatt G
Sedatt G

10 Nisan 2003 tarihinde eklendi
smorfish ne kadar dikkatsizi bir izleyici olduğun anlaşılıyor. Kız dünyaya kendine yapılan işkencelerin bütün insanlar tarafından bilinmesini istiyor.
onerdunay
onerdunay

14 Nisan 2004 tarihinde eklendi
başka hiç bir korku filminin ilk yarım saatinde bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum.