güzel bi filmdi ama feardotcom u da hatırlatmıo deil hane!!!ama yinede en beğendiğim yanı çoğu filmde ilk bölüme pek bişi koymazlar herşey ikinci bölümde gerçekleşir,bu filminse her karesi dolu dolu.keşke her film böle olsa!
seyrettigim en iyi korku filmlerinden biri-konusu-cekimleri-herseyiyile cok basarılı bır gerılım hatta korku klasigi olacagına eminim.kesınlıkle bu turu severler gıtmeli.cok etkileyici bir film.gece nasıl uyuyacagınızıda dusunun onceden..)
Ben de orijinal seriyi seyrettim çok gerçekten iyi olduklarını düşünüyorum. The Ring ilk başta Ringu ile aynı gidiyor gözükse de olaylar oldukça değişik yorumlanış. Atları seven iyi yürekli kadını çok tutmadım ben. Annenin psişik güçleri olması ilginçti, burada masum bir kadın olarak karşımızda anne. Yönetmen olayı farklı hale getirmiş baya, Samara (Sadako çok daha güzel bence) nın ölümü farklı olmuş. Sonuçta farklı da olsa oldukça güzel bir film olmuş bence, yani batırmamışlar en azından havasını az çok yakalamışlar. Bence kesinlikle orjinal seriyi izlemeye çalışın.
beyler ,bayanlar lütfen filmi izlemeden yorum yapmayın..izledim..gerçekten süper bir film.....bu filmin vizyona çıkış tarihini bilen varmı site sahiplerinede duyurulur