Iyi bir yeniden çevrim , kendini izlettiren bir gerilim … Ama hani nasil denir , gerim gerim gerilmedim filmi izlerken … Gerilim olarak pek tatmin edici degil … Yinede iyi bir konu bütünlügüne , senaryoya ve islenise sahip …
Film anlatıldığı gibi efsane bir film değil bence. Heyecanlı, yer yer geren ama açıkçası çok fazla korkutmayan, korku filminden ziyade gerilim dediğimiz türe daha yakın duran güzel bir film. Ben beğendim. Tavsiye ederim.
klişelerine rağmen, izlerken telefon çaldığında korkutabilen bir film olmuş :) bu da sanırım filmdeki konu bütünlüğünden kaynaklanıyor. başarılı bir korku filmi olduğunu düşünüyorum.
film bence çok başarılıydı bazı sahneler hariç ama halka adındanda çok söz ettirdiği gibi izlenmesi gereken tam bir korku filmi diye düşünüyorum ben beğendim...
Japon orijinali olduğu sürece kopyaları onların önüne geçemez..Ama gerek oyunculuklar gerek anlatım yine de güzeldi..Çok fazla korku olmasa da gerilim yeterince iyiydi..İzlenebilir..
Klasik korku filmlerinden biri bence..Biraz övgüsünü duyduğum için izlemeye karar verdim ama ne Garezden ne Boogeyman’dan nede Gothikadan farklı bulmadım.Herşey aynı,gerilim-korku filmlerinde aşmaları lazım artık bu mistik canavar-katiller muhabbetini.
Beğendiğim çok nadir korku filmlerinden biriydi halka.Benim fikrim bu tarz filmleri sadece sinema salonunda izlemeli.Aynı film defalarca tv lerde çıktı çünkü. Sanki izlediğim filmle alakası yok gibiydi.David Dorfman (filmin erkek çocuğu) bu rol için biçilmiş kaftandı bence.Harika ötesi gerçekçiydi oyunculuğu.Konuda olayın patlak verdiği Morgan ların evi için kullanılan mekan vede o gizemi vermek için verilen ışık harikaydı. Filmin devam niteliği taşıyan 2. filmi Halka 2 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama Halka 1 bu kadar gişe yapıp eleştiri oklarına hedef olmasına rağmen bence -o dönemde- türünün en iyisiydi.
fena bir film değildi.bu kadar fazla abartılacak bir film değildi.korku fazla yoktu ama gerilim hat safhadaydı.özellikle vapurdaki at sahnesi aklımda kalan belirgin bir sahneydi.ama mutlaka izleyin diyebileceğim bir film değil.