Halka
4,2

arifozdemir
arifozdemir

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film oldukça iyi.. ama korkmuyorum ki naapim yani..
can-sahinler
can-sahinler

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi gerilim.şiddetle tavsiye ederim
dinopis-2
dinopis-2

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli bir yapım. Gerek konusu olsun gerek can alıcı sahneleri olsun kusursuza yakındı.
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu film kızın tv den çıkma sahnesiyle ekol olmuş bi filmdir. bi çok film bu filmden çalıp çırptığı sahnelerle biyerlere gelmeye çalışmış ama kopyadan öteye geçememiştir. bu film ''uyarlamadır'' diğer filmleri mutlak surette senaryosuna çeken hatta bunun farkında bile olmayan yapımcılarla doludur;))
Frank-Serpico
Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
korku tarzı tek ızlemedıgım tarzdı begenemıorum korkmuyorum ama ızledıgım ılk fılımdı hostu guseldı tarzının oncusuydu hemen pesınden taklıtlerı calıntı ısler cıktı gercı bunun ılk versıonunu japonlar cekmıstı sonra gelıstırılerek halka2 adıyla cıktı ama ılk serı herseye ragmen basarılıydı
teo-17
teo-17

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
'sinema tarihinde korku dalında Halka mal olmuş ender filmlerdendir' 8/10
Selcuk Genc
Selcuk Genc

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerilim türüne yeni bir soluk kattığını söyleyebilirim.film yarattığı gerilimi senaryosunun dışında güzeller güzeli naomi wats’a borçlu bence.naomi wats filmi alıp tek başına götürüyor inanılmaz bir perforansı göstermiş.mutlaka izlemelisiniz.ring ıı kaldığı yerden başlayıp halkayı tamamlıyor ve ilk filmin gerilimini 1 adım daha yükseltmeyi başarıyor. bir devam filminden daha fazlası var diyebilirim.
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerilim dozajı yüksek ve insanı acaba filmin içinde 1 gün sonra olaylar nasıl gelişecek diye düşündüren mükemmel bir kurgu sinema da tekrar oynayabilse eminim ki yine çok iyi bir hasılat yapar
nemesis-2
nemesis-2

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Korkmak istiyosanız bu filmi şiddetle öneririm
meliteen
meliteen

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güzel we etkileyici bi film.sewdiğim korku filmleri arasındadır.
osym-666
osym-666

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bencede süper yani gerildm ve korktum daha ne olsun öbür dünyadan uçup gelenler konulu filmlerden pek haz etmem ama bence dierlerinden farklıydı ama 2.si pekte okadr etkilemedi. bidegece 2de izleyince daa bi ürküyüoinsan bence sonuda çk şahane olmş:
ynarcin
ynarcin

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
korku filmlerinde son dönemde olan komikliklerden! öte , güzel bir senaryo ve oyunculuk ile korku dolu sahnelere sahip bence harika bir korku filmi.Sinemada izlemiştim ve beni bayağı etkilemişti...
9/10
johnny-depp-edy
johnny-depp-edy

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlediğimen iyi korku filmi diyebilirim.çok etkileyici.ama şu samara kim ya?oyuncu mu,kim bu?onu çok merak ediyom.
jeo-ipek
jeo-ipek

16 Mart 2006 tarihinde eklendi
Öldüren oyun'dan sonra en gerildiğim filmdi. İlk gün izlemiştim ve hiç önyargı yoktu. çok etkilenmiştim. başarılı. 8/10
Plagueis
Plagueis

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Çok özgün bir senaryosu var ama yeterince korkutmadı beni bazı sahneleri iyi geriyor ama..