Halka

jjns
jjns

7 Ocak 2006 tarihinde eklendi
harika ötesi
filmi kackere izlediğimi hatırlamıorum ama her sahnesini bilmeme karşın hala karanlıkta izleyemiyorum
serhatonce26
serhatonce26

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmde atmosferi müthiç yansitmiş gore verbinski ! bence konusuylada diğer gerilim filmleri arasindan kolayça sıyrılıyor !
funnyboy-92
funnyboy-92

14 Eylül 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bi filmdi film bittiğinde arkadaşımla uyuşmuş bi durumdaydık ama çok korkmuştuk
okaliptus80
okaliptus80

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Halka 2’nin hayal kırıklığı yarattığı hususunda görüyorum ki ekseriyetle hemfikiriz..Bu filme gelecek olursak;kabul edelim etmeyelim film (((orijinini nazar-ı itibare alarak yazıyorum))) uzakdoğu korku sineması tarihinde bir ’milat’ teşkil etmiştir...Ancak en iyi korku filmi sözlerini biraz mübalağalı buluyorum...
potasyum
potasyum

21 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
düşünsenize bi kaset izleyin 7 gün sonra öleceğinizi bilin..ben uyuyamazdımki o yedi gün..filmden korkmayanlar için bişey diyeceğim erkeklerse bu filmi gece karanlıkta tek başlarına izlesinler.bu film gece tek başına izlenmeli gündüz tadı çıkmaz bu filmin
teomansonmez
teomansonmez

15 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Gizemli olduğu kadar tüyler ürpertici.Her bir araştırma sizi ölüme bir adım daha yaklaştıracak.Video kasetin ve Samara'nın sırrı filmin finalinde çözümlenecek.Tam da herşey bitti derken asıl kabus yeni başlayacak.Hollywood yapımı The Ring japon versiyonundan daha ürkütücü ve görsel açıdan izleyiciye istediğini veren hatrı sayılır bir korku filmi.Ne yazık ki devam versiyonu bu bölümü kadar başarılı olamadı belki ama senarist Ehren kruger bir yere not edildi.Halka mükemmel...
bluevelve
bluevelve

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
öncelikle konu son derece sarsıcı.düşünsenize bir kaset seyrediyorsunuz ve 7 gün sonra ölüsünüz.kahramanımız rachelın gerçeği bulma çabası övgüye değer.film baştan sona insanı geriyor.hatta bazı sahnelerde hoplatıyor.neydi o televizyondan çıkan kız öyle.iyi bir film.
sytekin
sytekin

22 Mart 2005 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bi film.
2.serisini izlemek için sabırsızlanıyorum.
umarim 2.side ılkı gibi iyidir
iyomi
iyomi

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri.Kaset insanı gerçekten sinir etmek için yapılmış.Filmi izledikten sonra zaten sarhoş gibi oluyor insan.Etkisinde kalmak çok kolay.Ses efektleri harika!bu filmi yalnız izlemek benim gibi hayatınızda yapacağınız en büyük hata olurdu heralde.İzlerken mutlaka yanınızda biri olsun.
powder
powder

15 Kasım 2004 tarihinde eklendi
yaratmayı başardığı atmosferle övgüyü hakediyor güzel görüntüler iyi kurgu ve naomi watsRingu 1 den iyi 2 den kötü 10/8
mediha199
mediha199

16 Eylül 2004 tarihinde eklendi
gerçekten muhteşem bir korku filmiydi...
caneri16
caneri16

17 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bu filmi 1 kere izleyen arkadaslara sesleniyorum..filmi tekrar..tekrar..tekrar..tekrar izleyin:))
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

15 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
20 yıl izlemesem de asla unutamayacağım bir korku filmi. Hayli çarpıcı sahneler var.
alisan-sahin
alisan-sahin

2 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bana göre güzel bir seneryo gerçekten akkıllı düşünülmüş film seyir zevki veriyor özellike kasetteki olayları çözme aşaması ...
ozge-tun777
ozge-tun777

24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Pardon cümle bi garip oldu.ben öle etkisi altında kaldımki gibi bişey olacaktı kusura bakmayın.