Halka
4,2

ismet-ar
ismet-ar

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
korku adına hiçbirşey taşımayan bir film tek atın gemiden atlayıp parçalandığı yer güzel gerisi beş para etmez
seker-ozlem
seker-ozlem

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
evet izledim, korktum ve bi daha korktum; o bir haftayı bekledim, tv karlandığında bana bakmasını bekledim, geceleri uyku gözüme girmedi; bişi olcağından diil maksat gerilim artsın:P
sevmedim sevemedim:(
oksijen78
oksijen78

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmin japon versiyonunu izlemiştim ve gerçekten güzeldi en azından güzel bir felsefesi vardı bu filmide onun kopyası ama bence iyi değil ilkler her zaman güzeldir..
pelhim
pelhim

11 Ekim 2004 tarihinde eklendi
bir iki sahnesinden başka filmin etkileyici bir yanı olmadığını düşünüyorum!pek beğenmemiştim.
fosit
fosit

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu filmin bukadar beğnilmesine şaşıyorum bende bi tuhaflık var galiba, film beni 1 sahnesi dışında germedi, bu filmi beğenmek için hiç korku filmi izlememek lazım, korkunç bir film serisi bile daha çok korkutmuştur beni :) 10/2
defne-sude
defne-sude

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film bu listede nasıl ön sıralarda şaşırdım doğrusu.Hiç olmassa shutterin arkasında olmalıydı.Ben pek beğenmedim daha doğrusu beni korkutmayı başaramadı.
sesizer
sesizer

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok klasik yani kızın efsanesinden başka diğer her şey bana göre her klasik korku filmiyle aynı olan bir kilişe halde
snipers58
snipers58

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayatınızda saçma saban diye adlandırabileceniz neler varsa bu filmde emin olun hepsi var.imbd o kadar puanı nasıl,neye göre verdiğini bir türlü anlamadım. Benim için tam bir zaman kaybıydı.
yaĞmUr
yaĞmUr

23 Eylül 2021 tarihinde eklendi
(FİLMİ İZLEMEDEN ÖNCE LÜTFEN OKU)Insanın psikolojisini biraz bozuyor izlediğimde çok korkunç deildi ama sonra korkmaya başladım ama tabikide ben ALLAH'tan korkarım sadece ama yani biraz korktum neyse sonra bi anda biri aradı(arkadaşım aradı) bende videoyu izlemedim bidaha çünkü saçma yani nys(neyse) sonrada akşam sıçacaktım ztn orasını boşverin ztn korku filmi izlediğinde akşam uyuyamiyorsun bence izlemeyin bi süre izledikten sonra piskolojinizin bozulmasına sebeb olabilir bazıları izlediğinde o filmi haberlerde göryom bazılarının piskolojisi bozuluyo hastaneye kaldırılıyor siz gogleye yazın samara nöbeti diye show habere tıklayın öğrenirsiniz biliyorum inanmicaksiniz ama doğru söylüyorum bu bi şeytan filmi gibi lütfen izlemeyin ALAH'A saygı gösterinn(piskolojinizin pozulmasını istemiyorsanız izlemeyin!!(ALLAH'TAN korkuyorsanız hiiç izlemeyin!(yeter yani benden bukadar byee