Halka
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
"Korkmazsan bilet paran iade!" deseler paranızı geri istemeyeceğiniz, sizi geren başarılı bir Uzak Doğu uyarlaması...
mithrandir79
mithrandir79

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle tüyler ürpertici...
ozlemsahin1212
ozlemsahin1212

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.Bence izlenesi bir film.
Tayfun O
Tayfun O

29 Ocak 2003 tarihinde eklendi
siz bu filmi nerelerde izliyosunuz sorması ayıp. sinemalara ne zaman geleceğini bilen var mı?
klace
klace

6 Mart 2003 tarihinde eklendi
ÇOK İYİ BİR GERİLİM FİLMİ THE RİNG.GERÇEKTEN İZLEDİKTEN SONRA GECE YATTIÐIMDA UYUMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARFETTİM.VE ÇOK ÜRKTÜ BENİ.BU FİLM BİR DAHA GERİLİM FİLMİ İZLEMEYE TÖVBE ETTİRİCEK CİNSTEN.13.CUMADAN BU YANA YAPILMIŞ EN İYİ GERİLİM FİLMİ BENCE.KESİNLİKLE KAÇIRILMAMASI GEREKEN BİR FİLM.TÜRÜNÜN EN İYİLERİNDEN....
haylan-18
haylan-18

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
şiddet unsuru içermemesine rağmen tüylerimin diken diken olmasına sebep olan bu filmi herkese tavsiye ederim.
hazaraki
hazaraki

5 Mart 2003 tarihinde eklendi
BEFORE YOU DIE, YOU SEE THE RING.

Son yıllardaki korku filmlerinin başarısız olmasının temel nedeni, izleyiciye kafasında yaratacak birşey bırakmamasıydı bence. herşey filmde gösteriliyor, film çıkışı düşünecek, yorum yapacak, eve gidince ürkecek birşey bırakmadığı gibi "bilinmeyen, görülmeyen şey daha çok korkutur" ilkesini de yerle bir ediyordu. ama the ring herşeyiyle, özellikle de arkasını yasladığı orjinal "ringu" ile, çok sağlam ve başarılı bir film.

diğer birçok korku filminde yaşanan karakterlerle kendinizi özdeşleştirme konusunda sorun yaşamıyorsunuz. belki kendinizi Rachel'ın yerine koyamıyor yada yakın hissetmiyorsunuz (ki bende bu hiç olmadı), o lanetli kaseti izleyen herhangi birisiniz ve bu sizi çok daha fazla tedirgin ediyor. özellikle "izleme" nin bir ölüm nedeni olması ve sizin film boyunca hem kaseti hemde filmin kendisini izlemeniz, herkesin aklına bir saniye bile olsa "acaba 7 gün sonra bana ne olacak?" sorusunu getiriyor. bunlarında üstüne günlük hayatımızın bir parçası değilde nerdeyse günlük hayatımız ta kendisi yerine gelen televizyonu da, bir cinayet nesnesi haline getirilmesi ve bizim izlediğimiz şeylerin de "bizi izliyor" olabileceği düşüncesi film sırasında gerginlik katsayınızın artmasına sebep oluyor.

etkileyici görüntü çalışması, başta naomi watts olmak üzere diğer bütün kadronun başarılı oyunculuğu, her iki yarınında aynı yüksek tempoda olması, senaryonun merak öğesinin hep ayakta tutulması, sıradan nesneler üzerinde yarattığı gerilim, tam bitti sanırken gelen korkutucu son 5 dakika ile çok çok başarılı bir gerilim, çok sağlam bir uyarlama ve çok iyi bir film.
catwoman-2
catwoman-2

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
en iyi favori korku filmlerindendir halka.süper bişey ya.
sinema
1 ziyaretçi
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Korktum!
banadolu
banadolu

1 Mart 2003 tarihinde eklendi
filmin hala etkisindeyim,gece nasıl uyicam ben şimdi.ooofff!kasetteki görüntüler bile insanın aklını allak bullak ediyor.mutlaka izleyin diyorum.tabi uzun bir gece beni bekliyor...
reedsternberg
reedsternberg

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Özgün bir senaryo,iyi çekilmiş sahneleriyle bir tarz oldu.Gerilim dolu saatlerle baş başa kalın.İzlemenzi tavsiye ederim.
lilith-11
lilith-11

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hayatim boyunca beni en cok korkutan korku filmiydi!!
onurdolanbay
onurdolanbay

16 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
GÜNLERCE UYUMAKTA ZORLANDIM .ÇOK KORKTUM MÜTHİŞ BİR FİLMDİ.AMA SONU BİRAZ ACAYİP BİTTİ.HALKA 2 Yİ HEYECANLA BEKLİYORUM
Ali B.
Ali B.

25 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Muhtesem senaryo Muhtesem korku filmi .Diger filmlerden farkli olarak kotu ruhu bitirmek icin Samara Morganin gecmisinin derinliklerine kadar inilip zayif noktasini bulunarak Samaranin kotu ruhunu kotu ruhu bitirmek isteyen adamlar uzman ve cesur olmalari bu filme ayri bir zevk katiyor. Tam bogle film seansi,ruhlar bolgesi ,silent hill ,the sinister ve halka serisi gibi korku filmleri yok .Hepsi bas yapit .
nellyo33
nellyo33

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
en önemli korku filmlerinden bir tanesi film kendini o kadar güzel anlatıyor ki insana herşey gerçekmiş gibi geliyor buda filmi etkileyici kılıyor