25. Saat
4,1

august-king
august-king

4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bazı yorumlarda Edward Norton’un Dövüş Kulübünden sonraki en iyi filmi denmiş o yorumları yazanlar American History ile İlizyonisti izleyip de konuşuyorlarsa gerçekten ayıp ediyorlar.Filme gelince ayna sahnesi ve sonu çok etkileyici Norton çok çok iyi ve genel olarak iyi ve farklı bir film.10/8
gskaltay
gskaltay

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
gerçekten farklı bir film ama film biraz sıkıcı özellikle gece izlemeyi düşünenler varsa izlemesin kesinlikle uyutuyo film adamı...tabi güzel sahneler var özellikle edvard nortonun arkadaşından yediği dayak(kendi istedi tabi) güzeldi bu herif hep dayak yiyo yazık walla fight clupta da dayak yemişti üzüldüm bak şimdi:)
elvuim
elvuim

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
bı fılmde edward varsa soze ne hacet pişmanlık uzerıne guzel fılm ızlenmelı
emreavcar
emreavcar

6 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
malcolm x'ten bu yana ilk defa bir filmini vizyonda izleme şansı yakaladığımız Spike Lee'nin bence en iyi filmlerinden biri. Tüm oyuncu kadrosu ve de müzikleri harika.
Frank-Serpico
Frank-Serpico

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
edward nortan hakıketende gelecek vaad eden bır actor burdada fılmıtek basına omuzluyor fılımde guzel tavsıyemdır
alba42
alba42

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Fena film değildi.Edward Norton olmasa izlemeye değmezdi o ayrı ama Nortonunu performansı filmi dahada iyi yapıyor.Güzelde bi sonu var.İzlenilebilir...
senward
senward

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
etkilendim doğrusu gayet güzel bi yaşanmış hikaye yi filme aktarma olmuş
tuffy34
tuffy34

5 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Casino'daki Joe Pesci'den beri bu kadar içten küfür düzen görmedim terbiyesizim.. Norton abimiz hem iyi oynuyor hemde iyi küfür ediyor.. Sinema geleceği oldukça parlak..
odinhan
odinhan

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Belki çok da kötü bir film değil ama Edward Norton senayo seçimlerinde en iyi erkek oyuncudur diyebilirim.Hemen hemen tüm filmleri müthişe yakındır,bu film hariç :(10/6
widmark-2
widmark-2

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
edward harika bu filmde gene oyunculuk zirvede film güzeldi barry pepper i da beğendim müzik senaryo iyi diyelim
karizmatik062915
karizmatik062915

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmde abartılacak ne var anlamıyorum ne yani ne var filmde vasat bi film arkadaşlar başka bişey yok
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar spike lee filmlerinin en iyilerinden biri ayna sahnesi ve babasının final sahnesindeki konuşması filmi mükemmel yapan fökterlerden biri diyebilirim
mrs-durden
mrs-durden

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Edward Norton un olduğu bi film çirkin olabilir mi yaaaaa????
kenloach
kenloach

5 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Film hakikaten iyiydi.Yalnız Edward Norton’ın Oscar alması gerekir artık.
Selami T.
Selami T.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film insanlara aslında hayatın değerini ve özgürlük olmadan o hayatın hiç bir işe yaramadığını anlatıyor. Ve bir düşünsenize gercekten 25 saatiniz var hayatta bir şeyler yapabilmek için peki bu 25 saate ne sığar?
O' 25 saati hapse girince başına ne kötü işler gelicek diyerek mi geçirmek istersin yada son 1 gününü 7 yıl boyunca iyi bir anı halinemi getirmek istersin?
Filmin verdiği mesaj net ve kesin dir.
Filmi kesinlikle benim gibi sinema severleinin kaçırmaması gereken bir film.