JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Serinin en sıradan olanı maalesef.Ringlerde yıllarca devirmediği boksör kalmamış olan Rocky Balboa’yı film boyunca perişan bir halde ve sokakta dövüşürken görmek en son isteyeceğimiz şeydi doğal olarak.Ama önceki filmlerin gücü bu filme rağmen seriye bir şey kaybettirmemiştir.
Film tek başına belki izlenebilir bir film olabilirmiş ama eğer Rocky serisine bir film çekiyorsanız bu kadar ağır bir film çekmemelisiniz. Rocky serisinin en ağır ve temposuz filmi.
Rocky serisi bir efsane olduğuna göre buda çok güzel bir film oluyor ama bana Rocky 4 ten sonra kötü geldi halada öyle ama rocky olduğu için film yinede çok güzeldi bu sefer konu farklı amaç aynıydı iyi bir filmdi...
Rocky elbette ki bir efsane. Ama bu filmde daha en başta Rusya ya giderken 4 yaşında olan oğlu dönüşte 12 yaşında oluyor. Kendi oğlunu filminde oynatmak için böyle bir zamanlama hatasına göz yumması pek Stallone den beklenen bir tavır değil. 1 ve 2 başkaydı seride.