Rocky 5
3,9

mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu filmden aksiyon beklemek yanlış diğer serileri aksiyonlu, gaza getiren sahneler bir hayli çoktu ama bu filmde dram konusunun ağır bastığı bir gerçek bu seri zaten başlı başına bir efsanedir ve de rocky 5 in diğer 4 filmden geri kalır hiç bir tarafı yok bazı dersler çıkartılması lazım bu filmden duygusal sahneleri de oldukça fazla birisine ne kadar değer verirseniz o değerin karşılığını ne kadar değer verirseniz o değerin karşılığını nankörce bir şekilde alacağınızı ve de paranın dostluk ilişkilerini ne kadar etkilediğini de gösteriyor her zaman ki gibi muhteşem ve 6. seridede bu muhteşemlik devam edecek
jamesbond-2
jamesbond-2

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
diğer rocky filmlerinde balboa’nın yaptığı dövüşler anlatılıyor bunda ise rocky’nin verdiği hayat mücadelesi anlatılmakta bence bu filmin daha az beğenilmesinin sebebide budur biz hırs küpü rockye alışmışken birden karşımıza yoksul,ringlerden emekli olmuş biri çıkıyor.Bencede serinin en kötüsü olmasına rağmen yinede iyi bir film diyebiliriz.7/10
western-24
western-24

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben çoğunluğa katılmıyorum bence rocky serisinin en gerçekçi filmi ve dramın en iyi işlendiği,sürükleyici bir yapıt! ve bu seriden daha fazlasının beklenmesi hatadır diyorum
su-sisesi
su-sisesi

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence genel seri içinde iyi bir film farklı rocky nin de bir insan olduğunu gösteriyor hele filmin sonunda döğüşe diğil onları o duruma getiren sebeplere çok içerledim hayatta böyle değilmiiiiiii. rocky 5 de iyii
odinhan
odinhan

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Temposuz olması herkesi şaşırttığı gibi o yıllarda beni de şaşırtmıştı ama büyüsü hala güzeldi filmin...
dawson-creek7
dawson-creek7

2 Kasım 2003 tarihinde eklendi
PUNKİEST yanlış yere yazmışsın bu rocky 5 .ayrıca dediklerinin hiç birine katılmıyorum bence sende stallone'yi cekemeyenlerdensin.
elmander0021
elmander0021

15 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bu adamın her fılmı ızlenmeye deger çok basarılı bır fılım....
rocky-gurcell
rocky-gurcell

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
rocky severler ve diğer sinema severler rockyler içinde en kötü5. olarak gösteriyolar neden anlamıyorum nesi var bu filmin rocky deyince mac mac hep mac mı olsun bu film insanın söhretten nasıl bir anda düşebileceğini gösteriyo daha anlattığı cık sey var aksiyon yok ama yükseklerden düşenler için anlattığı cok sey var bence ii bi film hakkını verin ayrıca kötü rocky filmi yoktur...
TC Nalan D
TC Nalan D

23 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Rock 1 tadinda bir film , eski boksörümüz hırslı bir gence yardim etmeye ve kendi sorunlarını asmaya çalışırken bir kez daha ihanete uğruyor. gencin ait olduğu yerin sokaklar olduğunu hatırlatmak ve onurunu kurtarmak için son ve muthis bir sokak dövüşüyle final yapıyor.
ayildirim2003
ayildirim2003

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu rocky serilerinin bütün filmleri süper ama daha rocky6 ve rocky filmini izlemedim ama yinede diğer filmlerini izledim ama size söylüyim rocky serisi süper