Fantastik Dörtlü
1902 Puanlama

semahos
semahos

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film mutlaka tavsiye ederim.her oyuncunun ayrı bir özelliği olması filme heyecan katıyor.güçlerini sonradan kontrol edebilmeleri ve onları kullanarak kötülüklere engel olmaları ayrıca takdir edilecek bir davranış. filmin konusunda aşkta işlendiği için film çok güzel olmuş.
süpernova-2
süpernova-2

12 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Fantastik Dörtlü’nün hiçbir çizgi romanını okumuş değilim.O yüzden iyi bir uyarlama olup olmadığını bilemem.Ancak filmi sevdim.Efektler oldukça iyi.Çerezlik bir film.
dhamir-
dhamir-

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Seyrettiğim en kötü fantastik film adı gibi 10/4 .
Chev
Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
daha ii olabilirdi ama yinede gzl bir dörtlü
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Açıkcası bekledigim kadar güzel bir film olmamış Fantastik Dörtlü. Güzel bir konusu olmasına rağmen biraz yetersiz kalmış. Ama izlenebilir güzel bir film. Fantastik sevenler için özellikle iyi bir film.
onurdolanbay
onurdolanbay

31 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi ama köprüdeki sahneler bana gerçekten çok saçma geldi.bunun dışından filmi beğendimve 2. filmi bekleyenlerdenim işallah o saçmalıkları tekrarlamazlar.
sidarta21
sidarta21

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film.ama keşke klişelerin dışına çıksalardı.senaryo olarak çok sönük kalmış.ama bu türün meraklılarının kesinlikle beğeneceği tarzta bir film.
gskaltay
gskaltay

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
baştan sona heyecan dolu bol espirili güzel bir film çizgi romanlardan hoşlanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
iyomi
iyomi

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
fantastik bi kurgu fantastik bi film. inanılmaz aile gibiler :)) ben de çizgi romanını okumamıştım ama film etkileyiciydi 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum.
sweet-casnu
sweet-casnu

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence gzl bi filmdi. öyle çok ahım şahım deildi ama yinede gzldi. bazı yerlerinde sıkılmadım desem yalan olur. ama izlenmeye değer bi film
selenyildiz1992
selenyildiz1992

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence kesinlikle çok ii bi film ayrıca çokta iyi bi çizgi roman
Selcuk Genc
Selcuk Genc

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Fantastik 4 kesinlikle çok eğlenceli bir film. Ioan Gruffudd (Reed Richards) , Michael Chiklis (Ben Grimm) , Jessica Alba (Susan Storm) , Chris Evans (Johnny Storm) , Julian McMahon (Victor Von Doom) rollerinde harikalar yaratmışlar hatta bu roller için kaftan biçilmişler diyebilirim.Çizgi filminden aldığım keyfin daha da fazlasını bana yaşatttı bu film.kesinlikle seyredin.
muzafferkabaci
muzafferkabaci

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlarımla sinemada izlemiştim.gayet güzel...inasını ekrana bağlıyo....ikincisinide merakla bekliyorum...
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
fragmanından anladığım kadarıyla film hayranlarına ihanet edecek gibi.ama olsun biz izlemeye gideceğiz tabii ki.jessica alba görünmez kadını mükemmel taşıyordur.bundan eminim.
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
oldukça eğlenceli sürükleyici bir film taş adamın köprüdeki sahnesi çok iyiydi