Kimlik
4,4

ynarcin
ynarcin

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
atmosfer fena değil gerçekten ama izlerken daha ilk ölümden itibaren herkesi katil olarak tanımlamaya başlıyorsunuz ve her bir ölüm gerçekleştiğinde bir aday eleniyor ama neticede bir katil çıkıyor ve dönüp baktığınızda aa burda ipucu var burda ipucu var diyebiliyorsunuz ama katil kim çıksa dönüp aynı şeyi söyleyebileceğiniz şeyler var ortada.ani bir şekilde esas hikayeye geçiş de var fln ama açıkçası ben sondan pek etkilenmedim.yani belki artık böyle filmlere ve sonlara alıştığımızdan ya da burdaki aşırı uçtaki bir neticeden (daha doğrusu kafa karıştıran) dolayı da olabilir.sözün özü en basit kıyaslamayla bile benzer bir film olan "gen"i bu filme tercih ederim...
delicewatt
delicewatt

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
orjinal konuya, iyi oyunculuk, gerilim klişeleri ve tempo eklenmiş çok iyi bir film olmuş izlemeye değer
r3mzi
r3mzi

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ilk izleyişte filmin sonunda şok oluyorsunuz.ikinci izleyişte filmde vay be burada resmen sonunu belli ediyo diyosunuz.süper bir film.izlediğim en iyi 10 gerilim filmi arasına girer.arkadaşlar sonunu anlamdığı için filme kötü yorumlar yapmışlar.ikinci izlediklerinde filmin süper olduğunu anlayabilirler...
mrs-durden
mrs-durden

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok iyi bir psikolojik gerilim. sonu çok güzel ve nasıl gözden kaçırdım dedirtecek cinsten. aslında her sahnede bi ipucu var ama bunu filmin sonunda anlıyoruz. izleyin derim ben...
Demirtas
Demirtas

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok büyük beğeni kazanmış, hakkında olumlu çok yazı ve fikir beyan edilmiş bir film Kimlik. Ama nedense beni pek içine alamadı bu film. Çok üst düzey bir filmmiş gibi gelmedi bana. Yinede kendini merakla izlettiren ama bana göre biraz karmaşık duran yapısıyla az da olsa ilgisini yitirten bir film. Yinede en azından fikir sahibi olmak adına izlenmesi gereken bir film.
erentos
erentos

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi herkese tavsiye ediyorum.bazı yerler fazla karışık ama filmi bittikten sonra, sakin kafayla muhakeme edince film sizi etkisi altına alıyor.gerçekten iyi bir film...
dr-angelus
dr-angelus

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Suratınızda anlamamışlığın zavallı ifadesiyle filmi baştan sona bitireceğiniz,film boyunca sürekli "hadi be!nasıl oldu o şimdi?" şeklinde soru ve ünlem cümleleri kuracağınız,film bittiğinde ise tabiri caizse oha falan olacağınız:))ama izlediğinize asla pişman olmayacağınız bir film!sıradan hikayelerden sıkılanlar için birebir!!!
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bi filmin sonu böle etkileyici ve şaşırtıcı olamaz yaa
selma-tezer
selma-tezer

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bir sonraki sahneyi tahmin edemediginiz ve katili bir türlü bulamadıgınız muhtesem bir gerilim filmi.Cok zekice kurgulanmıs.Bu türü seyretmeyi seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz.
teomansonmez
teomansonmez

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Hitchcook tarzı nefes kesen bir psikolojik-gerilim. Müthiş kurgusu ve başarılı oyunculuklarla türünün meraklılarının kesinlikle kaçırmamaları gereken bir yapım.
madpayne
madpayne

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
seven dan sonra izlediğim en iyi 2. gerilim muhteşem ötesi
potasyum
potasyum

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
başlarda katil kim filmlerine benzesede,dananın kuyruğunu sonlarda çok iyi anlıyoruz,,
BeckhaM-2
BeckhaM-2

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
mükemmeL bir senaryoya sahip çok kaLiteLi bir baş yapıt izLemekte geçte kaLsam iyiki izLemişim izLemeyenLer kesinLikLer izLemeLi.ÖzeLLikLe şu noktaya değinmek istiyorum.Sakın ha fiLmi hızLı bir şekiLde göz atıp kLasik geriLim fiLmi demeyin fiLm üst düzey bir fiLm ;)
mbed42
mbed42

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
eğer film izlerken yorum yapmayı seven biriyseniz işte sizi zorlayacak bir film ilk başlarda klasik bi senaryo gibi geliyo insana ama sonra çok şaşırıyorsunuz süper bi senaryo ve müthiş oyuncular
Sebulba
Sebulba

14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
çok iyi bir film.eğer şaşırmak ve gerilimli bir film istiyorsanız,işte film budur:'kimlik'