Kimlik
4,4

cevger
cevger

29 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Bir yere toplanmış bir grup insanın teker teker ölmesi temasına dayalı gerilimleri genelde sevmiyorum. Ama yine de idare eder diyeceğim bir film. Ancak hayali bir kişilik de olsa ufacık bir çocuğun o kadar kişiyi öldürebilmesi pek kabul edilebilir bir şey değil. Yani fiziki güç ve bilgi gerektiren şeyler var; beyzbol sopasının boğaza sokulması, arabanın havaya uçurulması gibi. Üstelik çocuk sürekli bir köşede kıvrılmış uyuyordu. Ne ara gitti de o kadar işi halletti anlayamadım.
cream-2
cream-2

26 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Ayrıyeten yönetmen hakkında da birkaç şey yazmak istiyorum. James Mangold bağımsız bir yönetmen ve belkide bu filmi en çok duyulan filmi olucak. 95 de Liv Tyler (bence kendisi dünyanın en güzel kızı) ı oynattığı 'Heavy' filmi de ayrı bir seyirlik. Hele ki bir Liv Tyler hayranı için. Ayrıca bağımsız çekilen filmlere ayrı bir sempatim var bunu da belirteyim.. Bir kez daha filmi izleyin derim. Saygılar. xx
quenius
quenius

24 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Benc e gayet iyidi. bi başyapıt değil ama o salak çığlık türevi korku filmi denilmeyecek saçmalıklardan iyidi. Katili açıklamasına rağmen sorun yok filmin sonunda. Filmi yerden yere vuran arkadaşlar kamera alsın eline de daha iyisini çeksin bence. Mutlaka izleyin türün değişik bir örneği
soniquake
soniquake

24 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Film gerçekten harika bir film.film 90 dakika ve 90 dakika boyunca filmden kopamıyosunuz.bazı arkadaşlarımız buraya'katili hemen anlıyosunuz' yazmış.Bu bana pek inandırıcı gelmedi.Bu kadar güzel ve sürükleyici filmi bir daha kolay kolay bulamazsınız derim ben.
ginger-soner
ginger-soner

24 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendiğimi söyleyemem. James Mangold 'Kate&Leopold' saçmalığından sonra iyi toparlanmış. Önemli olan karakterlerin biraraya gelişinin son derece iyi anlatılması; gerisi çok da şık değildi! Mesela katilin kim olduğunu merak ettirmeyen bi senaryo yapmışlar. Sürpriz final yapalım,sonrasını da getirelim gibisinden bi düşünce sözkonusu. Finalde ise rahatsız edici, gerexsiz bir cinayet daha! Çamaşır makinası içindeki ceset görüntüleri çok sıktı artık. Asıl anlmadığım, filmin adının neden 'KİMLİK' olduğu. Tamam yani 10 mayıs falan ama, çok ilgisiz kalmış. Şöyle olabilirdi mesela: '(daha) Tehlikeli Aklın İtirafları'
Leppard
Leppard

18 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Film beklemediğim kadar iyi çıktı. Son zamanlarda bu kadar iyi bir gerilim seyretmemiştim gerçekten. En iyi tarafı sıradan gerilimlerde olduğu gibi filmin ilk 20 dakikasında katili bulamıyorsunuz. Sonuna kadar beklemeniz lazım.
banadolu
banadolu

18 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
atmosferi,oyucuları ve güçlü senaryosuyla hatırlanacak bir film.film boyunca siz diken üstündeyken yönetmen öyle manevralar yapıyor ki siz iki dakikada bir görüş değiştiriyorsunuz.herşey bitti derken sürpriz sonu ile allak bullak oluyosunuz.kısacası hiçbir yoruma bakmayın,kendiniz karar verin.
aozbek34
aozbek34

18 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
filmin sonu gerçekten saçma bitiyor. anlamaktan zorlanıyorsunuz. ne anlatmak istediği de belli değil. gerçekten son sahne çok aptalcaydı. filmin ilk sahneleri ve kurgusu başarılı. ama sonu bence filmi berbat ediyor. Psikolojik gerilim ile teen slasher yapmaya çalışmışlar. Berbat bir film çıkmış. Verdiğim sinema parasına yazık.
nazimutku
nazimutku

18 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Arkadaşlar lütfen yorum yaparken filmi anlatmayın...
ugureryilmaz
ugureryilmaz

16 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Su yaz gunlerınde aptal otesı fılm They den sonra cok cok ıyı geldı..Muhtesem bı fılm ılk baslarda normal klasık korku tarzında bı fılm gıbı gozukuyo hatta sunu ogrensekde gıdsek dedım Ama fınal hakkaten muthıs apayrı bı konuya kayıyo HIc beklemedıgım kalıtede bıttı cok cok gusel bence sıdetle gıdılmesı gereken bı fılm :))
blake1978
blake1978

16 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Gerçekten çok beğendim. Çok iyi bir gerilim ve çok farklı bi sonuç... 5-6 kez sizi şaşırtan ve uzun süre başıyla alaka kuramadığınız ama muhteşem bir şekilde bağlanan bir film. Mulholland Drive, Lost Highway, Donnie Darko, Memento ve tabii ki Fight Club la ortak noktaları olan bir film. Bu ortak noktalar da sorunlu kişilikler ve hayaller... Kaçırmayın!
bapsteba2005
bapsteba2005

12 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Bence aceleci olmamak lazım.Afişe bakıpta bu film süper demenin bir anlamı yok.Unutmayın kifilm ancak sinemada izlenerek eleştirilebilir!!!!!!
kemaltekden
kemaltekden

9 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
MECET bu filmi bir tek sen sevdin galiba filmleri bosver biz 20 eylulde bulusuyoruz sen o tarihi bekle