ŞahaseR.ne olduğunu anlayamayacağın iki defa 3 defa izlemek isteyeceğin bir eser.etkisinden uzun süre şıkamadım o kadar ki şu repliği telefonuma açılış notu olrak ekledim ''bugün merdivenlerden çıkarken orada olmayan bir adam gördüm bugün de orada değildi keşke ,keşke dedim gitse ''
ii film sürpriz finali ile etkileyici idi.fakat filmin üzerine oturulan mantık çok gerçek dışı.insan filmi izlerken araa sırada alaka kurmakta zorlanıyor.
gerilim filmlerinin en başarılısı diyebiceğim bir film. senaryo çok iyi. başından sonuna kadar heyecanla izleniyor. zaten sonu inanılmaz. müthiş bir filmdi.
Bir film insanı germeye ilk sahnesinden itibaren nasıl germeye başarır;bu filmi izleyin ve görün..Tansiyon bir an bile düşmez mi ya..Katil bu.yok o değil bu,hayır şu derken bir bakıyorsunuz filmin sonuna gelmişsiniz..Bu filmi sinemada izlemeyi çok istemiştim ama kısmet olmamıştı.Gerilim filmi hastası olarak filmi dışarıda şiddetli bir yağmurun yağdığı gün izlemiştim ilk seferde ve filmin başrollerinden birinde yağmurun olduğunu bilmiyordum..Film bittikten sonra kendimi hala sırılsıklam hissediyordum..Arkadaşlar film gerçekten güzel ama filmin tadına daha çok varmak istiyorsanız size filmi orjinal haliyle izlemenizi tavsiye ederim..Özellikle Paris’in yararttığı kişiliğin çığlıklarını duymak için.Çünkü seslendirmede o çaresiz,ne olduğunu bir türlü kavrayamayan,çıldırmanın eşiğine gelmiş acizliği yaşatan çığlık yok..Filmi az önce yeniden izledim...Ülkemize yağmurun yağmadığı şu kurak kış mevsiminde 2 saat de olsa yağmurun tadını çıkardım..hemde gerile gerile..iyi seyirler
sonunu tahmin edemediğim ve beni şaşırtan filmler her zaman belleğimde iz yapmıştır. Kimlik konusu itibarı ile izlediğim en güzel korku gerilim filmlerinden biri :))
filmin son 15-20 dakikası olmasa güzel ama sıradan seri katil filmlerinden biri diyicem ama filmin sonunda esas hikayeye geçis adeta soğuk duş etkisi yaratıyor.10 kişi izleyip 10 farklı tahmin yapsanız bile katilin bulunamayacağı bi film .)
çoklu kişilik işte böyle tanımlanır baştan aşağı sürükleyici insan zihnini doruklarına kadar zorlayıcı bir film psikolojik gerilim filmleri arasında bu film en başlarda izlemediyseniz mutlaka izleyin arkadaşlar inanın ki filmin sonunda yürüttüğünüz fikirlerin ne kadar geçerli olduğunu görünce siz de şaşıracaksınız 10/10