Kimlik
4,4

karizmatik062915
karizmatik062915

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
senaristi tebrik ve teşekkür etmek lazım bize bu değişik filmi izlettiği için gerçekten konu olarak pek alışagelmiş bi film değildi tebrikler...
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ŞahaseR.ne olduğunu anlayamayacağın iki defa 3 defa izlemek isteyeceğin bir eser.etkisinden uzun süre şıkamadım o kadar ki şu repliği telefonuma açılış notu olrak ekledim ''bugün merdivenlerden çıkarken orada olmayan bir adam gördüm bugün de orada değildi keşke ,keşke dedim gitse ''
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
biraz karışık gibi ama izlenmelikimlik10/7
tilki724
tilki724

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ii film sürpriz finali ile etkileyici idi.fakat filmin üzerine oturulan mantık çok gerçek dışı.insan filmi izlerken araa sırada alaka kurmakta zorlanıyor.
onur-dersim
onur-dersim

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hımm baya güzel olmuş.özellikle filmin sonu en iyi sürpriz sonlardan biri bence kesinlikle izle derim izlemeyenlere
freecritic
freecritic

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu kadarı artık mantık dışı,filmin elle tutulur,somut bir noktası yok.Fazla zorlanmış bir konu ve inandırıcılıktan uzaklaşmış bir film çıkmış ortaya.
burceus85
burceus85

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerilim filmlerinin en başarılısı diyebiceğim bir film. senaryo çok iyi. başından sonuna kadar heyecanla izleniyor. zaten sonu inanılmaz. müthiş bir filmdi.
sskugur
sskugur

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bir film insanı germeye ilk sahnesinden itibaren nasıl germeye başarır;bu filmi izleyin ve görün..Tansiyon bir an bile düşmez mi ya..Katil bu.yok o değil bu,hayır şu derken bir bakıyorsunuz filmin sonuna gelmişsiniz..Bu filmi sinemada izlemeyi çok istemiştim ama kısmet olmamıştı.Gerilim filmi hastası olarak filmi dışarıda şiddetli bir yağmurun yağdığı gün izlemiştim ilk seferde ve filmin başrollerinden birinde yağmurun olduğunu bilmiyordum..Film bittikten sonra kendimi hala sırılsıklam hissediyordum..Arkadaşlar film gerçekten güzel ama filmin tadına daha çok varmak istiyorsanız size filmi orjinal haliyle izlemenizi tavsiye ederim..Özellikle Paris’in yararttığı kişiliğin çığlıklarını duymak için.Çünkü seslendirmede o çaresiz,ne olduğunu bir türlü kavrayamayan,çıldırmanın eşiğine gelmiş acizliği yaşatan çığlık yok..Filmi az önce yeniden izledim...Ülkemize yağmurun yağmadığı şu kurak kış mevsiminde 2 saat de olsa yağmurun tadını çıkardım..hemde gerile gerile..iyi seyirler
meraldalkiran
meraldalkiran

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sonunu tahmin edemediğim ve beni şaşırtan filmler her zaman belleğimde iz yapmıştır. Kimlik konusu itibarı ile izlediğim en güzel korku gerilim filmlerinden biri :))
sidarta21
sidarta21

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
iyi filmdi,ama bir dövüş kulübü kadar etkileyici değildi.sıkılmadan izlenebilecek bir film.adrenalin beklemeyin;))
daracak
daracak

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence film müthiş arkadaşlar. Tam sinemalıktı ama kaçırdık ya zamanında gitmedik tüh. harikaaaaaaaaa
dokzas
dokzas

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmin sonuna gelmeden çözen olursa bence bi da bu tarz filmler izlemesin çünki artık aşmıştır şaka bi yana çok iyi bi film
bin903
bin903

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmin son 15-20 dakikası olmasa güzel ama sıradan seri katil filmlerinden biri diyicem ama filmin sonunda esas hikayeye geçis adeta soğuk duş etkisi yaratıyor.10 kişi izleyip 10 farklı tahmin yapsanız bile katilin bulunamayacağı bi film .)
odinhan
odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok orjinal bir senaryo ve çoklu kişilik olgusunun en iyi anlatıldığı filmlerden biri.En iyi gerilim filmleri arasında...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çoklu kişilik işte böyle tanımlanır baştan aşağı sürükleyici insan zihnini doruklarına kadar zorlayıcı bir film psikolojik gerilim filmleri arasında bu film en başlarda izlemediyseniz mutlaka izleyin arkadaşlar inanın ki filmin sonunda yürüttüğünüz fikirlerin ne kadar geçerli olduğunu görünce siz de şaşıracaksınız 10/10