Hiçbir filimde böyle tepki verecek kadar ne oluyor dediğim olmadı bir an bende kafayı yiyorum zannettim :) herhalde filmin baş karakterinin yerine koyup izlediğimiz için olsa gerek bizde aynı tepkiyi veriyoruz resmen irkildim :)
Başarılı bir gerilim-gizem filmiydi.Korku adına pek unsur yoktu.Filmin özellikle ilk yarım saati durgun ve sıkıcıydı.Ama sonra cok akıcı ve heyecanlı bir filmdi.Oyuncu kadrosuna değinmek istiyorum.Cok begendiğim ve severek izlediğim bir oyuncu var filmde:John Cusack...Bu başarılı oyuncunun oynaması filmi daha çok begenmemı sağladı.Filmin kurgusunu açıklayan tek kelime sanırım müthişti olur.Ani sahneler,geri dönüşler cok zekice düşünülüp kurgulanmış.Bu konuda yönetmeni tebrik etmek lazım.Filmin konusu ise ilgi cekici...Birbirini tanımayan on kişinin yolları keşisir.Bir otele sığınmak zorunda kalırlar.Ve ardı arkası kesilmeyen cinayetler başlar.Bundan kurtulmanın tek yolu;cinayetlerin arkasında yatan sırrı çözmektir.Film de kesinlikle ilerde ne olacağını tahmin etmek imkansız,bu konuda hiç bilgi vermiyor.Filmi izlerken katilin kim olduğu hakkında aklınızda birsürü çelişkiler olacak.Cok düşündürücü ve kafa yorucu bir film.Filmin sonu çok sasırtıcı,düşündürücü ve cık zekice.Dikkatli izlendiğinde bile tahmin etmek çok zor.Basarılı bir gerilim-gizem filmi.Tavsiye ederim. 10 / 7.4
bence harika bir film kurgusu çok iyi final akıl alıcı derecede şaşırtıcı insan bu filmi baştan sona heyecanla izliyor psikoloji türünün en iyi örneklerinden bence