Kimlik
4,4

emresabahat
emresabahat

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film bitti olay budur dediğiniz andan itibaren "noluyo yaa?" dedirten bir film :)
nellyo33
nellyo33

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ilk başta klişe bir filmmiş gibi geliyorfilm ilerledikçe çok farklı olduğunu anlıyosunuz.. 910
vforvendeta
vforvendeta

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Hiçbir filimde böyle tepki verecek kadar ne oluyor dediğim olmadı bir an bende kafayı yiyorum zannettim :) herhalde filmin baş karakterinin yerine koyup izlediğimiz için olsa gerek bizde aynı tepkiyi veriyoruz resmen irkildim :)
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir gerilim-gizem filmiydi.Korku adına pek unsur yoktu.Filmin özellikle ilk yarım saati durgun ve sıkıcıydı.Ama sonra cok akıcı ve heyecanlı bir filmdi.Oyuncu kadrosuna değinmek istiyorum.Cok begendiğim ve severek izlediğim bir oyuncu var filmde:John Cusack...Bu başarılı oyuncunun oynaması filmi daha çok begenmemı sağladı.Filmin kurgusunu açıklayan tek kelime sanırım müthişti olur.Ani sahneler,geri dönüşler cok zekice düşünülüp kurgulanmış.Bu konuda yönetmeni tebrik etmek lazım.Filmin konusu ise ilgi cekici...Birbirini tanımayan on kişinin yolları keşisir.Bir otele sığınmak zorunda kalırlar.Ve ardı arkası kesilmeyen cinayetler başlar.Bundan kurtulmanın tek yolu;cinayetlerin arkasında yatan sırrı çözmektir.Film de kesinlikle ilerde ne olacağını tahmin etmek imkansız,bu konuda hiç bilgi vermiyor.Filmi izlerken katilin kim olduğu hakkında aklınızda birsürü çelişkiler olacak.Cok düşündürücü ve kafa yorucu bir film.Filmin sonu çok sasırtıcı,düşündürücü ve cık zekice.Dikkatli izlendiğinde bile tahmin etmek çok zor.Basarılı bir gerilim-gizem filmi.Tavsiye ederim. 10 / 7.4
robben_ali
robben_ali

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok karmakarışık bir film /:
todesengel-tod
todesengel-tod

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel film eminim ki bu filmin sonunda kimse katili tutturamamıştır favori filmlerinden
ababy56
ababy56

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sonunu düşünemedigim ender filmlerden..gerçekten çok başarılı bir kurgu
drxman
drxman

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film , sakin kafayla izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. 8/10
yenilige-dogru
yenilige-dogru

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Seviyorum böyle filmleri.kurgusu farklı,etkileyici,sonu sürprizle biten...Kimlik de onlardan biri.10/8
alpkizilay
alpkizilay

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence harika bir film kurgusu çok iyi final akıl alıcı derecede şaşırtıcı insan bu filmi baştan sona heyecanla izliyor psikoloji türünün en iyi örneklerinden bence
nskmourinho
nskmourinho

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
türünün en iyisi uzun süredir böyle bir film göremedim susack mükemmel oynamıs 10/10
sinema
1 ziyaretçi
8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu tarzda çok filmler var. Ama bu da iyi bir örneği...
Betsky
Betsky

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten kaliteli bir film. Akıcılık iyi, final mükemmel. 10/9
hasanbasrifb
hasanbasrifb

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ilginç bir kurgu, izlenebilir bir film. korku bakımından üst düzey diyemem. güzel yanı kurgusu ii seyirler
redoxx
redoxx

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerilim ve korku türünün iyi örneklerinden biri kesinlikle seyredin...