Son Durak 2

atakanozruh
atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Baştaki kaza sahnesi mükemmeldi. Yine nteresan ölüm sahneleri var ama ilk filmi geçememiş. 7/10
beyazitstudent
beyazitstudent

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
1.film bence serinin en iyisiydi.Son Durak 2'nin gerilim açısından biraz zayıf olduğunu gördüm ama yine de iyi bir devam filmiydi.Clear'in bu sefer ölümden kurtulanlara yardım etmesi de iyi bir olaydı ve film bazen çok komik olabiliyordu.
busveburuk
busveburuk

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
son durak 1 ve 3 ü setrettikten sonra bunu seyrettim.bu filmin en güzel bölümü bence.son durak 4 üde yaparlarsa hiç şaşmam.en güzeli buuu
ali-kara96
ali-kara96

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu film bence 3 ten ve 1 den daha güzel
erzincansporlu
erzincansporlu

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bazen sıksa da zincirleme kaza sahnesi, filmi uçuruyo bence! Bu filmi de malesef bozdular iyice. Üçüncü film en kötüsü!
Ilknur K
Ilknur K

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben birincisinden güzel olmaz diye düşünürken daha açılış sahnesinde beni yanılttı. Trafik kazası uçak kazasından daha gerçekçi ve etkileyici olmuş. bana sorarsanız bu film beni ilkinden daha çok etkiledi. ama sonunu o şekilde bitrmemelilerdi. sadece sonundan kaybediyor gerisi bir harika. asansör sahnesi bir harikaydı mesela.
kaderimsin3886
kaderimsin3886

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
ölüm sahneleri güzeldi:) gerisi... gerisi yine bir devam filminde olanlardan farkı yok sadece müneccim değişiyo.
karizmatik062915
karizmatik062915

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
saçma sapan bi flimin devamı acaba türkler aynı filmi yapsalardı ne olurdu???
-Lord-
-Lord-

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben bu kimberly kadar güzel ve tatlı kız görmedim... deli bişey yaw.... filmde çok iidi bu arada....
selda-cosar
selda-cosar

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi.tekrar izlemekten keyif duyarım
ynarcin
ynarcin

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence yne ilki gibi çok yüzeysel.yani bir kaza sahnesi ve ou takip eden ölümler.aslında heyecanlanacak hiçbir şey yok.çünkü film her yerinde bağıra bağıra herkes öldüreceğini söylüyor ve bu dediğini de yapıyor.ayrıca şu tuhf kahinimsi zenci adam gerçekten komik.zenci arkadaşımızın intihar sahnesi de yine yok artık dedirtiyor.ancak görselliğine ve ölüm sahnelerinin inandırıcılığına lafım yok.mesele filmin genel mantığı ve ilerleyişinde.

netice itibarıyla hem kötü hem de ilkinin ardından gereksiz..
Chev
Chev

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlemelisiniz
deep-merve-chad
deep-merve-chad

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film güzeldi ölümer saçma ama genede kurgu fln iyiydi.son ölüm vahset verici değil istenilen gibi komıktı
fasay
fasay

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle hayal kırıklığı. 7
happyface
happyface

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
pek beğenmedim, ölümler çok saçma olmuş...hele filmin sonundaki ölüm en saçmasıydı. gereksiz bir film.