johnny-lee
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çocukluğumun korku filmi desem yeridr ilk izlediğimde 8 yada 9 yaşlarımdaydım sanırım ozamanlar korku filmi gelmişti biraz daha büyüynce bikere daha izledim çok güldüm şimdi bikere daha izlemek istiyorum ama bulamıyorum :(:(:(
keşke devamı çekilseydi . Keaton çok iyi oynamış ya yerinde espriler yerinde mimiklerr eski olmasına rağmen çok eğlenceli bir filmi . müzikleri de gayet hoştu . Burton un zekasının yarattıkları zaten güzel oluyor .
bu filmi ilk izlediğimde bayyaa küçüktüm tabi.. sürekli verirlerdi tv de.. izlemekten manyakça bi zevk duyardım :) yakın zamanda yine izledim ama o eski manyaklığım gitmiş sanırım..:) yinede keyifliydi..
uzun zamandan sonra geçen gün yine izleme fırsatı buldum ve yine çok büyük keyif aldım:)tim burton filmlerini ve filmlerindeki farklı, uçuk kaçık, manyak ve aynı zamanda da komik olabilen karakterleri çok seviyorum..çocuk filmi gibi diyenler olmuş..çok fazla bir derinliği yok zaten filmin..çok fazla düşünmeden keyifle oturup izlenebilcek bir film ama tarzının da kültleri arasında..harry belafontenin şarkıları ise filme cuk oturmuş..shake shake shake Senora şarkısı eşliğinde Winona Riderın dansı yıllar geçse de unutulmaz
Mükkkkkeeemmmmeellll bir film!Aksini kim düşünebilir? Küçükken kardeşimle birlikte izlerdik.TRT yayınlardı ama komedi tarzı olduğunu ne bilelim;ödümüz kopardı!Çok korkardık!Hatta abartıyorum;ELM Sokağı Kabusları komik gelirdi de 3 kere BeetleJuice demeye korkardık! =)) Ne zevkliydi be kardeşim!İlk fırsatta DVDsini alıcam!
çocukluğumun kahramanı:))) Tim Burton ve inanılmaz hayal gücünün ürünü olağanüstü bir film.. herşeyiyle olağanüstü.. 20 kere seyretmişimdir.. 20 kere daha seyredeğimdir.. süperdir.. beterböcüğü sevmeyen ölsündür:))))
film kesinlikle mükemmel.küçükken izlemiştim ve bayağı korkmuştum.şimdi ise gülmek için izliyorum.neredeyse hergün 20-25 dakika açıp izlerim.artık benim için bu film günlük bir ihtiyaç oldu.herkes burada tim burton’dan bahsetmiş ama michael keaton’dan bahsedilmemiş.keaton tam oscarlık bir performans göstermiş filmde.bana göre başarının baş mimarı.vücut hareketleri ,yüz ifadeleri ,mimikleri kusursuzdu.zaten keaton dan başkası bu kadar mükemmel canlandıramazdı bu karakteri.keaton a ve filme 10/10
küçükken çok izliyodum televizyonda ama artık hiç vermiyorlar.eğlenceli bir film.hele ki sonlara yaklaştıkça çok güzel oluyo.filmin sonundaki küçük kafalı adamı hala unutamıyorum:)...
okula baslamadan ızledıgım ve o yıllardan berı top 10 uma koydugum fılmler arasında....cok manyak eglencılı:)) AMA TV.LER VERMIYOR VE SIMDIL-KI COCUKLAR BUNDAN MAHRUM KALIYOR!!!
Eski bir film olmasına rağmen halen rahatlıkla izlenebilir bir film.Komedinin en sıradışı hali sanırım fakat tek üzüntüm Beterböceğin sahnelerinin az olması daha fazla görmnek isterdim açıkcası :( 8/10
ilkokuldan beri izliyorum hiç sıkılmadım.çok eğlenceli ve komik.gothik öğeler olması,ruhlar,büyüler filmi daha ilginç kılıyo.filmden sonra bende uçabilirmiyim acaba diye düşünmeye başlamıştım:)ölüm çok da korkunç olmasa gerek