bence gayet güzel bir komedi filmi olmuş :)))) en azında aptalca espirileri olan abd yapımı filmlerden çok farklı izleyince kaliteyi anlayırsunuz :))) ee bir de De Niro filmi pek bir söze gerek kalmıyor artık izlemeyenler izlesin ve de niro nun her rolün üstesinden gelebilen tam bir yıldız oldugu anlasın sadece sert adam degilde istediginde nasıl eğlence rollerde de gayet başarılı oldugunu bir kez daha göstermiş inşallah serinin 3. filmi de çekilir :)))) de niro her zaman takipcinim :)))
filmi ancak izleyebildim o da tesadüf eseri (= ama robert de niro bu rolün de üstesinden çok ii gelmiş..çok orjinal film bence ((= komik yanları da var... (=
De Niro...Bu adamın mimikleri gülümsemesi bile izleyiciye yeterrr...Film bence komik bir film.. tavsiye ederim..ben uzun zamandır izlemedim önyargılı olarak kötü bir film diye düşünüyordum ;ama bence gayet iyiydi..
Analyze This'i Anlat Bakalım diyen çeviren bizim üstat(!)ların Analyze That'e ne diyeceklerini çok merak etmiştim. En sonunda düşünmüş taşınmışlar Anlatamadım mı? koymuşlar. İlk gördüğümde çok güldüm. Her filmin adını böyle değiştirmeye kakıştıkları için böyle komik isimler ortaya çıkıyor ama adı ne olursa olsun kesin izlenecek bir film.
kesinlikle komedide son nokta ilkinden daha iyi ve bu seri kesinlikle saçmalamadan güldürüyor. eğlenceli sürükleyici. de niro oyunculuğuyla izlenmeli muhakkak izlenmeli dahası arşivlenmeli...
robert de niro bu tarz mafya filmlerinde gercekten cok basarili bu film de ilki gibi cok eglenceli ayrica robert in terepisti -adini bilmiyorum-aslinda cok korkak gorunmesine ragmen robert gibi biriyle bas ettigi icin cok cesur ozellikle ikinci filmdeki robert a cikislari gercekten hayret verici :))