Majör-2
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Türü komedi olarak geçse de ve genellikle yorumlar bu yönde olsa da çok ama çok duygusal ve etkileyici bir film.Ben gözyaşları içinde izledim filmi ve çok etkilendim.Jim Carrey’in oyunculuğu bu filmde de harikaydı.Filmin espri anlayışının yanında verdiği mesajlar harika.İnsanın kendisi sorgulaması sağlıyor.Muhteşem bir film.Çok etkilendim. 9/10
şunu söylemeliyim---- EĞER BİR FİLM SİZE SAÇMA GELİYORSA---- BİR DAHA SİNEMAYA GİTMEYİN--- Sizin gibi düşünenlerin Film izleme hakları yok---- O Zaman ne yapmanız gerekiyor. Gidip gerçekçi şeyler yapın. Uyuyun daha güzel olur... Biz İNSANLAR Sinemaya Her zaman gerçekti ve sıradan şeyleri görmeye gitmiyoruz zati. nedemek istediğim kesin... Hiç bir film saçma değildir.... _________________________ Bu filme ilgili yorumum şudur. Morgan freemanı çok severim. ama şunu kesin ve net diyebilirimki yine bu filmdede Amerikan Politikacılığı baş göstermiş, Tanrıyı bir zencinin oynması, Irkçı amerikanın sanki biz öyledeğiliz gibi göstermelerinden ibarettir. tÜM AMERİKAN FİLLERİNİN. GENELDE BİLİM KURGU YANI GELECEĞİ KONU ALAN FİLMLERDE. TÜM BAŞKANLAR ZENCİDİR. AMA GERÇEKTE ÖYLEMİ HAYIR.
İişte aradığım motivasyoonn! :)) Jim Carrey bu alemde teksin abi yaa. .Jım Carrey yanlışlıkla su çukuruna basıyor vee : Aaaa cssttt..tanrııınm bu nee,ne bu yaa. .teşekkür ederm tanrımm ..is good,good. .gooooooooddd :)) 10/20
çok,çok,çok eğlenceli bir film.gülmekten gözünüzden yaş gelecek.jim carrey müthiş bir oyuncu olduğunu yine kanıtlıyor ve kariyerinin zirve noktasına ulaşıyor.yılın en iyi komedi filmini mutlaka görün
konu çok ii ve bir sürü olaya açık ama bence bunu başaramamışlar sadece ayı kendine doğru çekerek kıza romantik bi an yaşatması hoşuma gitti ben sıradan olduğunu düşünüyorum bu kadar kapsamlı bir konuyla ilgili bu kadar az şey bulunması yaratıcılıktan uzak bir senaristinin olduğunu gösteriyor ve film basit kalıyor
bi filmde jim carry olcak ve film kötü olcak imkansız yine harika bi carry filmi ayrıca morgan freeman da çok iyiydi Tanrı rolünü bu kadar iyi yapan başka birini düşünemiyorum
yaa inananıyorum bu film nasıl böyle beğenildi şaştım kaldım doğrusu.filmin bir kaç yerinde az bi gülümsemiş olabilirim ama gerisini tamamen oflayarak puflayrak izledim.ve bu vasat film bu kadar puan aldı yaa ne diyeyim artık...!
jim carrey o kadar eğlenceli hale getirmiş ki zaten keyifli olan bu filmi ortaya süper birşey çıkmış. izlenmesi gerekiyor diyorum. çekmece açıldıktan sonraki tepkisi süperdi. mimiklerini öyle kullanabilen insanlar gerekiyor cidden. gülme ihtiyacınızı karşıladığı tartışılmaz çok eğlenceli bir film.
jim carrey çok ii bi komedi oyuncusu , bu filmdede bi harika. ona eşlik eden filmin 2. harika ismiyse kesinlikle morgan freeman, rolüne tam oturmuş. jennifer anistonla jim carrey de çok gzl bi çift olmuşlar. kısaca film harikaa
Tanrı yı insan kılığına sokmak ne derece doğru tartısılır tabi ama sonucta bu bir film ve insan elinden cıkma.Bunun dısında saygısızlık olarak nıtelendırılebılecek bir sey de yok aksıne herseyın ınsan ırsdesıne bağlı olduğu, Allah bır dua yı kabul etmıyorsa mutlaka bır sebeb olduğu ve yarattığı her canlıyla tek tek ılgılendığı ve bunu ondan baska da kımsenın yapamayacağı mesajları verılmıs.Aynı zamanda cok da eğlenceliydi ben baya güldüm:) Bu rada Jim Carey ve Jennifer Aniston bırbırlerıne cok yakısmıs!
can skıntısında izlenebilecek eğlenceli bi film olmuş. ben pek gülemedim ama eğlendim. jim carrey'nin rolü bu sefer oyunculuğunu döktürmesi için ideal. o da döktürmüş zaten.. bi de sonlara doğru "dur şu mesajı da vereyim, hadi ayıp olmasın bu mesajı da vereyim" kaygısı olmasa daha iyi olurmuş. çok kasıntı durmuş çünkü finals sahnesi. bi de anlamadığım komedi filmleri insanı gıcık edecek düzeyde aşırı mutlu sonla bitmek zorunda mı? hadi mutlu sonla bitirin de tüm sorunları da bir anda yallah diye çözmeyin, bu kadar abartmayın..
açıkçası bu kadar güzel bir film olacağını beklemiyordum. filmin vermek istediği mesaj çok açık ve bence insanlara ulaşmada başarılı. siyahi bir oyuncuya tanrı rolü verilmesi de sevindirici birşey.