Aman Tanrım!
2005 Puanlama

erguvenmurat
erguvenmurat

11 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Foruma bir bakıym, kesin irticacılar dadanmıştır dedim ki yanılmamışım. Aşağıda örnekleri var. Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin bunlara :))
Ayaz
Ayaz

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Jim Carrey inanılmaz bir komedyen.Tanrıya isyan eden ve Tanrı tarafından Buyur sen yönet denilen adam ve o adamı oynayan Jim Carrey.Daha ne istenir ki?
Turgay
Turgay

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tanrım,ne bu ya,nedir bu işte bu cümle için bile izleyebileceğim bir film:D Jim Kerrynin oyunculuğu hakkında konuşmaya zaten gerek yok yine muhteşem bir film çıkarmışMorgan Freemanın usta oyunculuğu ve ciddi tavrı,Tanrı insan formunda karşımızda olsa ancak bu kadar olur cinstendiSonuç olarak defalarca kez izlediğim,hala izlemekten büyük keyif aldığım ve izlemeyenlerin çok şey kaçırdığı bir film.
a-ayaydin
a-ayaydin

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve çok komik olmuş bence süper diyebilirim konusu zaten çok özel gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler sıralamasında ilk 50 de mutlaka izleyin
Polat KILIÇ
Polat KILIÇ

28 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Jim CARREY ile tanıştığım ilk filmdi konusu müslüman ülkeler icin tartışmaya açık ama filmin eğlencesi tam puan
cemoli5408
cemoli5408

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
izlemeyen herkes izlemeli...
aydogmus
aydogmus

2 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Bu film, Türkiye'de niye bu kadar geç gösterime giriyor, bileniniz var mı?
Berke A.
Berke A.

19 Haziran 2003 tarihinde eklendi
hadi canım sizde !!!!
filmi ana teması tanrıya gerek yoktur dua muva palavra
azimle sıçan duvarı deler geçer geresi boşşşşş..........
mash-dpu
mash-dpu

14 Ekim 2003 tarihinde eklendi
jim carrey den baskası oynasa belki film kötü drdim ama adam tek tabanca götürüyo.harika degil ama izlenebilir
Serkan Sayli
Serkan Sayli

28 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Filmin reklamini TV de gordum. Gercekten cok guzel bi filme benziyor. Matrix i filan gectigine gore, guzel filmdir herhalde. umarim en kisa zamanda TR ye gelir.
handanunal
handanunal

30 Nisan 2004 tarihinde eklendi
FİLM OYUNCULARDAN SOUNDTRACK İNE KADAR MÜTHİŞ OYUNCULAR İYİ SSEÇİLMİŞ
blueviolet
blueviolet

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok komikti!!jim carrey’nin çoğu filmi çok komik zaten!film boyunca hep gülmekten kendimi alamadım!!
okan-ozcubukcu
okan-ozcubukcu

8 Eylül 2003 tarihinde eklendi
film çook komikti hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum gçzlerimden yaş gelene kadar güldük valla harikaydı herkes izlesin derim:)
MuR@T G.
MuR@T G.

9 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Jim Carrey hayranıysanız kesinlikle gidin derim olumsuz yorumlarada aldırış etmeyin ayrıca filmdeki ''Titanic'' le ilgili espri mükemmel olmuş...
sumuh23
sumuh23

21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
izlerken gülmekten yarılacağınız bir film:)))))