altuneli
25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Yine klasik bir Carrey filmi insanı hem güldürüyor hem yahu böyle bir şey olsa ne olur dedirtiyor. Kısacası çok iyi bir film bence yersiz tepkilere hedef edildi film. Kimseye Allah inancı boştur mesajı vermiyor aksine Allaha isyanın ne kadar yanlış bir şey olduğu vurgulanıyor. Hee Allah'ın insan suretinde görünmesini bende doğru bulmadım ama yabancı izleyiciler kadar esnek değiliz biz sanırım bu yüzden.
Bence Jim Carrey bir efsane olacaktır. Ne zaman onun bir filmini izlesem gülmekten kırılıyorum. Yaşı gittikçe ilerlemesine rağmen performansında bir düşüklük yok. Bu filmi de diğer filmleri gibi mükemmel. Bu mükemmeliyeti anlamak için Bruce Almighty ile Evan Almighty karşılaştırılabilir.
zuhuhu'yu tebrik ediyorum. bu kadar saçma yorumları sürekli okumak zorunda kalıyoruz ama ne yaparsın! insanları önyargı ve dar bakış açısından kurtarmak hepimizin işi (öncelikle kendilerinin ama yine de yardımcı olmak lazım diyorum). lütfen bir konuya bu kadar bağnaz yaklaşmayın. fantastik kelimesinin anlamını da isterseniz bi araştırın derim bu "saçma" yorumunu yapanlara. !! aylardır bu filmi bekliyorum. yi olacağını düşünüyorum ama olmazsa da üzülmem en azından jim carrey abimizi izlemiş olurum.
her ne kadar bazı çevreler hrıstiyanlık propogandasını yapılıyor bu filmde desede komik bir film.bu günlerde eğlenmek için izlenilebilecek ideal bir film.
Offf yaaa SüperrrRR! Zaten Jim Carrey’nin içinde olduğu bir filme gülmek OLANAKSIZ! Ama filmi iraz sanki aceleye getirmişler gibi geldi bana.Ya da ben Jim Carrey’nin o olağanüstü komik performansına doyamadığım için de öyle gelmiş olabilir.Bu arada Tanrı işinin de zor olduunu görebiliyoruz.Hangi birmizin duasına yetişsin_? :P Film izlemeye değer.Tavsiye edilir.Filmi izleyenler için ise bunu sölüorum; Evet soradaki haberimiz lfhewjkfhdksfhsufjhsdhkdjhdufhdjfhdjufh! :))))
Reqenmann SESLENİYORUM..önce Allah a şirk koşmak nedir öğren ondan sonra yorum yazıp filmi karala..bikere şirk koşmak Allah ı inkar etmek tir..aksine bu filmde Allah ın varlığı sere serpe gözler önünüde seriliyor..HEPİMİZ Müslümanız ne yani bu filmi izleyince müslümanlığımızmı gidecek..
yaw kardeşler bunun dar düşünen herşeyi dine alet edenleri bu foruma sokanda suç..ÇATLASANDA PATLASANDA FİLM SÜPER...SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN ZATEN ÜLKE OLARAK SİNEMADA BİR TÜRLÜ GELİŞEMEDİK..
Filmi dün akşam izledim, çok eğlenceliydi, Tanrının insan formunda görünmesinin problem yaratacığını sanmıyorum, sonuçta çok eğlenceli bir film çıkmış ortaya. Jim Carrey ve Morgan Freeman çok yakışmışlar.