şunu söylemeliyim---- EĞER BİR FİLM SİZE SAÇMA GELİYORSA---- BİR DAHA SİNEMAYA GİTMEYİN--- Sizin gibi düşünenlerin Film izleme hakları yok---- O Zaman ne yapmanız gerekiyor. Gidip gerçekçi şeyler yapın. Uyuyun daha güzel olur... Biz İNSANLAR Sinemaya Her zaman gerçekti ve sıradan şeyleri görmeye gitmiyoruz zati. nedemek istediğim kesin... Hiç bir film saçma değildir.... _________________________ Bu filme ilgili yorumum şudur. Morgan freemanı çok severim. ama şunu kesin ve net diyebilirimki yine bu filmdede Amerikan Politikacılığı baş göstermiş, Tanrıyı bir zencinin oynması, Irkçı amerikanın sanki biz öyledeğiliz gibi göstermelerinden ibarettir. tÜM AMERİKAN FİLLERİNİN. GENELDE BİLİM KURGU YANI GELECEĞİ KONU ALAN FİLMLERDE. TÜM BAŞKANLAR ZENCİDİR. AMA GERÇEKTE ÖYLEMİ HAYIR.
zuhuhu'yu tebrik ediyorum. bu kadar saçma yorumları sürekli okumak zorunda kalıyoruz ama ne yaparsın! insanları önyargı ve dar bakış açısından kurtarmak hepimizin işi (öncelikle kendilerinin ama yine de yardımcı olmak lazım diyorum). lütfen bir konuya bu kadar bağnaz yaklaşmayın. fantastik kelimesinin anlamını da isterseniz bi araştırın derim bu "saçma" yorumunu yapanlara. !! aylardır bu filmi bekliyorum. yi olacağını düşünüyorum ama olmazsa da üzülmem en azından jim carrey abimizi izlemiş olurum.
Jim her ne kadar Aydaki Adam ve Tuhrman Şov da kendini aşmay çalışsada bu tarz filimlerden yakasını kurtaramayacak gibi görünüyor. Bu tarz filimlerl özdeşleşipte sonra Oskarlardad şikayet etmesinin hiçbir anlam yok.O bir oyuncu değil bir soytarı biz onu öyle seviyoruz.
tek kelimeyle süper ya harıka bı adam arkadaslarla aksam seyrettik ve gülmekten çeneme ağrı girdi.Herkeze tavsiye ederim eğer gülmek istiyorsanız bu fılmı seyredin. İyi seyirler. BU FILMI UNUTMAYACAKSINIZ.
Filmi dün akşam izledim, çok eğlenceliydi, Tanrının insan formunda görünmesinin problem yaratacığını sanmıyorum, sonuçta çok eğlenceli bir film çıkmış ortaya. Jim Carrey ve Morgan Freeman çok yakışmışlar.
Filmin reklamini TV de gordum. Gercekten cok guzel bi filme benziyor. Matrix i filan gectigine gore, guzel filmdir herhalde. umarim en kisa zamanda TR ye gelir.