Aman Tanrım!
2005 Puanlama

Majör-2
Majör-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Türü komedi olarak geçse de ve genellikle yorumlar bu yönde olsa da çok ama çok duygusal ve etkileyici bir film.Ben gözyaşları içinde izledim filmi ve çok etkilendim.Jim Carrey’in oyunculuğu bu filmde de harikaydı.Filmin espri anlayışının yanında verdiği mesajlar harika.İnsanın kendisi sorgulaması sağlıyor.Muhteşem bir film.Çok etkilendim. 9/10
a-ayaydin
a-ayaydin

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ve çok komik olmuş bence süper diyebilirim konusu zaten çok özel gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler sıralamasında ilk 50 de mutlaka izleyin
gokhan-arslanbas
gokhan-arslanbas

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok komik kesinlikle gülecek bir şey bulacaksınız .aynı zamanda bize birşeylerde anlatmaya çalışıyor.jim carrey zaten süper.
batuhanaydogan1993
batuhanaydogan1993

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir film bazı yerleri sıkıcı oluyor ama iyi.
cem-mcfly
cem-mcfly

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok komik olmasada çok iyi film izlemeye kesinlikle deger.
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
saçma begendiim sölenemez
teenyoung
teenyoung

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence Kurgu Farklı Konu Farklı Çok Güzel Çevirmişler Ya Manyak Bir Flm Arşivlik 10/10
aynurhamamci
aynurhamamci

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Süper bir film.Arşivimde(orijinali)mevcut.
nunu625
nunu625

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi ama abartıldıgı kadar da degil bence
nemesis-2
nemesis-2

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Baştan sona sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Ailece oturup haftanın bütün stresini atabileceğiniz bu filmde espirilere doyacaksınız.Tahmin edebileceğiniz üzere tam bir Jim Carrey filmi. Kesinlikle izlemelisiniz.
merve357
merve357

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
konu çok ii ve bir sürü olaya açık ama bence bunu başaramamışlar sadece ayı kendine doğru çekerek kıza romantik bi an yaşatması hoşuma gitti
ben sıradan olduğunu düşünüyorum bu kadar kapsamlı bir konuyla ilgili bu kadar az şey bulunması yaratıcılıktan uzak bir senaristinin olduğunu gösteriyor ve film basit kalıyor
happyface
happyface

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Her zamanki gibi jim carrey formundaydı film çok gzl bi komedi senaryo süper sahneler çok güzel güldürme garantili bir film kesinlikle izlenmeli bence en iyi komedi filmlerinden biri...9/10
odinhan
odinhan

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Tamam 4/4 bir komedi değildi ama kesinlikle başarılıydı..Günümüzde çoğu film komediyi seksapalite ile sağlarken,aman tanrım gayet eğlenceli,güzel bir anlatım ve yalın bir senaryo ile güldürmeyi sağlayanilen güzel bir film.10/7
boldheart
boldheart

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bambaşka bir film bu Jim Carrey izleyenleri kırıp geçiriyor her ne kadar konusu bence saçma olsada ama büyük bir keyifle izldim ve beğendim herkesede tavsiye ederim
eren-kisacik
eren-kisacik