Aman Tanrım!
1998 Puanlama

Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
iyidi iyidi jim ustad ıyı kactane bole basarılı adam var amerıkada hakıkaten komık adam cıkarmak cok hep aksıyon kahramanı war ama bu adam ıdooll olmus basarılı bır fılımdı
hurricaned-2
hurricaned-2

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
senaryo tam jim carrey icin hazirlanmis,ondan baskasi oynasa sırıtırdı belki..olayin baslangic noktasi- tanrinin insan vucudu seklinde ortaya cikmasi-cok sacma olsada goz yumabiliriz..click tadinda komik ama sonunda cok guzel dersler iceren guzel bir film..
hafize-2005
hafize-2005

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film çok komikti :) gülmekten yerlere yattım gerçekten konusu pek bağlamadı ama jim carrynin kendisi yeter zaten :) eglencelik bi film carry yine mizahını konuşturmuş :)
senward
senward

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
konusu aslında okadarda güzel değil ama jim carrey oynayınca tabiki film güzelleşmiş doğrusu
tom1903
tom1903

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Vallahi Jim Carrey nin izlemediğim filmi yok.Bu film onun filmlerine bakarak 8/10 diyebilirim komedi açısından.Oyunculuk zaten 10 numara.Keyifli ve güzel bir komedi filmi...
mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
senaryo oyunculuklar her şey süper.hem komik hem de iyi msjlar veren bi film.izlemediyseniz alın izleyin
zdilaver
zdilaver

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
jim carrey'nin o harika oyunculuğunu heba ettiği vasat filmlerden biri..zaman zaman güldüren ama kof!
lmystery
lmystery

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmin esprileride verdiği mesajları çok güzel izlenmesi gerekin komedilerden j. cary de müthiştii
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film çok kötü değil ama genelde söylendiği gibi ’’süper bi komedi’’ filmi beklentisiyle izleyeni hayal kırıklığına uğratabilir.Bunun dışında ’’Bruce Almighty’’ izleyicisini sıkmayan,yer yer kahkalara boğan ama Jim Carrey’nin en iyi filmlerinden biri olup olmadığı hayli şüpheli bir komedi. 6/10
yesimbay
yesimbay

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok zevk alarak izlediğim, harika bir jim carry klasiği.... yalnız bir uyarı; dar görüşlü insanlar uzak dursun bu filmden,onlara göre değil çünkü!!!!!!!!
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim ve beğendiğim komik, kaliteli filmler den biriydi bazı cümleler çok güldürdü beni. Jenefer Aniston en sevmediğim aktristlerden ama Jim Carrey in yanında oyunculuk dersi aldı ğı için katlandım çünkü çok sıkıcı bir oyunculuğu var Aniston un bakarsınız ilerde fikrim değişir. İzleyin derim hoş vakit geçirirsiniz 10/8
erentos
erentos

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir komedi filmiydi.her anını gülerek ve sıkılmadan izledim.zaten jim carry e laf yok.bi de işin içine morgan freeman girince film müthiş bir film haline geliyor.mutlaka izleyin.güvenin bana hiç sıkılmayacaksınız...
Çagla E.
Çagla E.

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
jim carrey o kadar eğlenceli hale getirmiş ki zaten keyifli olan bu filmi ortaya süper birşey çıkmış. izlenmesi gerekiyor diyorum. çekmece açıldıktan sonraki tepkisi süperdi. mimiklerini öyle kullanabilen insanlar gerekiyor cidden. gülme ihtiyacınızı karşıladığı tartışılmaz çok eğlenceli bir film.
serhat-gozkaman
serhat-gozkaman

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
tanrıyı insan formuna soktuklarında dolayı eleştirilmişti.biraz kurmacaya kaçmasına karşın filmin gidişatı çok iyiydi.jim carrey her zamanki gibi mükemmeldi jennifer anistonla beraber çok ii olmuş umarım beraber tekrar film çekerler...8/10
iste-budur
iste-budur

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
jim carrey yaşayan bir efsane mi?evet!jim carrey en komik aktör mü?evet!peki bruce almighty olmuş mu?evet,evet,evet!!!eskiden kaba tabiriyle uyuz olduğum bir adama böylesine tapacağım aklımın ucuna gelmezdi.ama jim carrey son 5 yılda olması gereken yere geldi ve yapması gereken işleri başardı.kısacası 2000ler'in yıldızı baa göre jim carrey oldu bana göre.bruce almighty,eternal sunshine of the spotless mind,fun with dick and jane gibi filmlerin yanı sıra grinch gibi bir filmin geçmişinde bulunması acı verici bir durum olsa da jim carrey bir numara!e tabi bruce almighty'de=)