Aman Tanrım!
2005 Puanlama

vince15
vince15

5 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Film tek kelmiyle süper gelmiş geçmiş en ii komedi filmlerinden biri ve Jim Carrey’nin Liar Liar ile birlikte en ii filmi bence ayrıca şimdiye kadarki zannedersem en pahalı komedi filmi!1
klace
klace

29 Haziran 2004 tarihinde eklendi
harika bir film . son derece zeki ve komik espriler var filmde.jim carrey süper tabi yanında morgan amcayıda uınutmamak gerekir.filmin en güzel yeri bence Tanrının biri sizi sevmiyorsa onun bile sizi ona sevdiremeyeceğini söylediği sahne.ne diyebilirim çok ii bi film .mutlaka izleyin.
keyykeyy
keyykeyy

19 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Ne var bu filmde ya. Komik mi bu film şimdi. Hangi derin zekalara sesleniyor anlamadım.
Buna gülenlerle takılmak istemem. 'Aman Tanrım' demek geliyor içimden.
aras666
aras666

7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
MÜTHİŞ VE SEKSİ BİR KOMEDİ!!!!!!!!!
handanunal
handanunal

30 Nisan 2004 tarihinde eklendi
FİLM OYUNCULARDAN SOUNDTRACK İNE KADAR MÜTHİŞ OYUNCULAR İYİ SSEÇİLMİŞ
f-corleone
f-corleone

23 Nisan 2004 tarihinde eklendi
jim carrey ve morgan freeman!! cidden izlenmesi gereken bi film.. konusu olağandışı ve çok eğlenceli.. jim carreyin yüzakıyla çıktığı filmlerinden birisi bence..
kenloach
kenloach

14 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Çok keyifli,güzel bir film.Tipik bir Jim Carrey trenine binmeye hazır olun.
medjai78
medjai78

22 Mart 2004 tarihinde eklendi
GÜlmekten Yıkıldım MÜkemmel Bİr Fİlm... Şİmdi bile GülüYorUm:)
ilkerekleme
ilkerekleme

11 Mart 2004 tarihinde eklendi
gerçekten çok komik bi filmdi.özellikle evan baxterla dalga geçtiği sahne harbiden çok komikti.
detay-2000
detay-2000

19 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Reqenmann SESLENİYORUM..önce Allah a şirk koşmak nedir öğren ondan sonra yorum yazıp filmi karala..bikere şirk koşmak Allah ı inkar etmek tir..aksine bu filmde Allah ın varlığı sere serpe gözler önünüde seriliyor..HEPİMİZ Müslümanız ne yani bu filmi izleyince müslümanlığımızmı gidecek..

yaw kardeşler bunun dar düşünen herşeyi dine alet edenleri bu foruma sokanda suç..ÇATLASANDA PATLASANDA FİLM SÜPER...SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN ZATEN ÜLKE OLARAK SİNEMADA BİR TÜRLÜ GELİŞEMEDİK..
erguvenmurat
erguvenmurat

11 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Foruma bir bakıym, kesin irticacılar dadanmıştır dedim ki yanılmamışım. Aşağıda örnekleri var. Ne diyeyim, Allah akıl fikir versin bunlara :))
delicewatt
delicewatt

19 Ekim 2003 tarihinde eklendi
böyle bir filmden böyle kötü niyetli anlamlar nasıl cıkar anlamakta zorlanıyorum adamların böyle bir derdi yok ya yapmayın kurtulun 2003 yılında bu saplantılardan millet üsküdarı gecti biz daha nelerle ugrasıyoruz zor yav bizim isimiz zor cook calısmamız lazım cooook...
mash-dpu
mash-dpu

14 Ekim 2003 tarihinde eklendi
jim carrey den baskası oynasa belki film kötü drdim ama adam tek tabanca götürüyo.harika degil ama izlenebilir
gokhanbey26
gokhanbey26

14 Ekim 2003 tarihinde eklendi
gerçek jim carrey i tekrar izlemek çok güze bu filmle kendine dönmüş diyebilir
Shattered-Glass
Shattered-Glass

10 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika, dün izledim 3 haftadır burada olmasına rağmen salonun yarısı doluydu.Eğlendinmi derseniz evet scary movieden sonra en fazla güldüğüm film diyebilirim.Jim Carrey bu işi biliyor , demekki belden aşağı espri yapılmadanda oluuyormuş...Sansür konusuna gelince hiç gerek yok bence askine görülmesi gereken bir film, insana bazı mesajlar veriyor ben kendi adıma filmden cok şey cıkardım.Şiddetle tavsiye ediyorum.