vince15
5 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Film tek kelmiyle süper gelmiş geçmiş en ii komedi filmlerinden biri ve Jim Carrey’nin Liar Liar ile birlikte en ii filmi bence ayrıca şimdiye kadarki zannedersem en pahalı komedi filmi!1
harika bir film . son derece zeki ve komik espriler var filmde.jim carrey süper tabi yanında morgan amcayıda uınutmamak gerekir.filmin en güzel yeri bence Tanrının biri sizi sevmiyorsa onun bile sizi ona sevdiremeyeceğini söylediği sahne.ne diyebilirim çok ii bi film .mutlaka izleyin.
Ne var bu filmde ya. Komik mi bu film şimdi. Hangi derin zekalara sesleniyor anlamadım. Buna gülenlerle takılmak istemem. 'Aman Tanrım' demek geliyor içimden.
jim carrey ve morgan freeman!! cidden izlenmesi gereken bi film.. konusu olağandışı ve çok eğlenceli.. jim carreyin yüzakıyla çıktığı filmlerinden birisi bence..
Reqenmann SESLENİYORUM..önce Allah a şirk koşmak nedir öğren ondan sonra yorum yazıp filmi karala..bikere şirk koşmak Allah ı inkar etmek tir..aksine bu filmde Allah ın varlığı sere serpe gözler önünüde seriliyor..HEPİMİZ Müslümanız ne yani bu filmi izleyince müslümanlığımızmı gidecek..
yaw kardeşler bunun dar düşünen herşeyi dine alet edenleri bu foruma sokanda suç..ÇATLASANDA PATLASANDA FİLM SÜPER...SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN ZATEN ÜLKE OLARAK SİNEMADA BİR TÜRLÜ GELİŞEMEDİK..
böyle bir filmden böyle kötü niyetli anlamlar nasıl cıkar anlamakta zorlanıyorum adamların böyle bir derdi yok ya yapmayın kurtulun 2003 yılında bu saplantılardan millet üsküdarı gecti biz daha nelerle ugrasıyoruz zor yav bizim isimiz zor cook calısmamız lazım cooook...
Kesinlikle harika, dün izledim 3 haftadır burada olmasına rağmen salonun yarısı doluydu.Eğlendinmi derseniz evet scary movieden sonra en fazla güldüğüm film diyebilirim.Jim Carrey bu işi biliyor , demekki belden aşağı espri yapılmadanda oluuyormuş...Sansür konusuna gelince hiç gerek yok bence askine görülmesi gereken bir film, insana bazı mesajlar veriyor ben kendi adıma filmden cok şey cıkardım.Şiddetle tavsiye ediyorum.