Aman Tanrım!
2005 Puanlama

theyurdal
theyurdal

21 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Degisik konusu olan bir filmdi. Jim carrey gene mukemmel oynamis
no-one-2
no-one-2

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
komik değil ama konusu iyi
filmkurdu
filmkurdu

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film iyi güzel de konuyu yanlış seçmişler. yani haşaa yazarken bile ürperiyorum A L L A H u tealayı böyle bir filme konu yapmaları yanlış. benim düşüncelerimi paylaşmayanlar olabilir. onlara şunu söylemek istiyorum. bizi yaratan,sayısız rızık veren,öldürüp tekrar diriltecek olan,mahşer gününde yalvarıp af diliyeceğimiz, eşi benzeri,dengi olmayan, herşeyi hakkıyla bilen,sonsuz güç sahibi,başlangıcı ve sonu olmayan rabbimizi bu adam böylesine rezil bir şekilde canlandırıyor. ve bizde alkışlıyoruz.bence geldiğimiz noktayı bu film iyice gözler önüne seriyor. daha nelere el atacaklar acaba ....
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
o kadar abartılı bir film değil idare eder.
aknagyerla
aknagyerla

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
en son verdiklerinde bir daha izledim ama çok güzel johny deep bide jim carey var ya adamlar usta her rolün adamı zaten onlara herşey yakıştığından izlemeye değer
blueviolet
blueviolet

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok komikti!!jim carrey’nin çoğu filmi çok komik zaten!film boyunca hep gülmekten kendimi alamadım!!
jokerr-2
jokerr-2

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fil cok iyi.zaten j.carrey filmleri izlenir
odinhan
odinhan

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Tamam 4/4 bir komedi değildi ama kesinlikle başarılıydı..Günümüzde çoğu film komediyi seksapalite ile sağlarken,aman tanrım gayet eğlenceli,güzel bir anlatım ve yalın bir senaryo ile güldürmeyi sağlayanilen güzel bir film.10/7
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Film çok kötü değil ama genelde söylendiği gibi ’’süper bi komedi’’ filmi beklentisiyle izleyeni hayal kırıklığına uğratabilir.Bunun dışında ’’Bruce Almighty’’ izleyicisini sıkmayan,yer yer kahkalara boğan ama Jim Carrey’nin en iyi filmlerinden biri olup olmadığı hayli şüpheli bir komedi. 6/10
Demirtas
Demirtas

30 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Her ne kadar konusuyla farklı olmaya çalışmışsada yinede klasik bir Jim Carrey filmi olmaktan öteye gidememiş. Yine her Carrey filmi gibi çok güldürüyor, çok eğlendiriyor. Ama en sonunda yinede bir Jim Carrey filmi. Gülmek ve güzel zaman geçirmek isteyenler için.
bisikletlikyz
bisikletlikyz

5 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Offf yaaa SüperrrRR! Zaten Jim Carrey’nin içinde olduğu bir filme gülmek OLANAKSIZ! Ama filmi iraz sanki aceleye getirmişler gibi geldi bana.Ya da ben Jim Carrey’nin o olağanüstü komik performansına doyamadığım için de öyle gelmiş olabilir.Bu arada Tanrı işinin de zor olduunu görebiliyoruz.Hangi birmizin duasına yetişsin_? :P Film izlemeye değer.Tavsiye edilir.Filmi izleyenler için ise bunu sölüorum; Evet soradaki haberimiz lfhewjkfhdksfhsufjhsdhkdjhdufhdjfhdjufh! :))))
gulerb1903
gulerb1903

29 Mart 2005 tarihinde eklendi
jim carrey in en iyi filmlerinden.genelde bu tarz komedileri sevmem ama film çok iyi olmuş.eğleceli 101dakika için izleyin bence
sevdenurarpaci
sevdenurarpaci

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
gayet komik ve güzeldi ama jim carrey nin diğer komedi filmleri daha güzeldi farklıydı ama bazı kısımları nisanı sıkabiliyor
Ahmet G.
Ahmet G.

10 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Oldukça farklı bir bakış açısı tabi!!!Deliliklerle dolu eğlenceli bir film,izlemeye değer.
esat-ozcan
esat-ozcan

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
eğlendiren ama akılda kalmayan bir film