Aman Tanrım!
2005 Puanlama

Bilge-Prens
Bilge-Prens

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence Jim Carrey bir efsane olacaktır. Ne zaman onun bir filmini izlesem gülmekten kırılıyorum. Yaşı gittikçe ilerlemesine rağmen performansında bir düşüklük yok. Bu filmi de diğer filmleri gibi mükemmel. Bu mükemmeliyeti anlamak için Bruce Almighty ile Evan Almighty karşılaştırılabilir.
jamesbond-2
jamesbond-2

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
benim bu filmi ikinci izleyişim ve bu izleyişimdede en az ilki kadar güldüm çok eğlenceli bir film zaten carrey varsa o film izlenir tam bu filmlerin adamı ben çok beğendim birde sıkıntılı zamanınızda izlerseniz daha fazla zevk alırsınız.8/10
Actor-Ums
Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
jim carrey her filmde kendini aşıyor ve bu her filmde etkisini net bir şekilde gösteriyor. bu adam herşeyi ile 4/4 tıpkı bu film gibi.
atakanozruh
atakanozruh

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İzlerken bu kadar çok güldüğüm film sayısı çok azdır. Bu film beni gözümden yaş gelene kadar güldürdü. Bana göre gelmiş geçmiş en komik yapımlardan biri. Jim Carrey olaya son noktaya koymuş artık. Bol bol gülmek istiyorsanız bu filmi izleyin yeter! 9/10
Plagueis
Plagueis

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
harika bir film ya. ben açıkcası önce evan almighty’i izlemiştim beğenmemiştim. sonra bunu izledim ve gerçekten müthiş bir komedi. jim carrey müthiş oynuyor çok başarılı bir film mutlaka izleyin 8/10
selenyildiz1992
selenyildiz1992

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bi filmde jim carry olcak ve film kötü olcak imkansız yine harika bi carry filmi ayrıca morgan freeman da çok iyiydi Tanrı rolünü bu kadar iyi yapan başka birini düşünemiyorum
09tekke
09tekke

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
jim carrey ve j.aniston müthiş bi ikili olmuşlar.film baştan sona sürekliyici ve güzel.herkesin izlemesi gereken bir film
laveen87
laveen87

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Müthiş komedi, özellikle Jim abimin teknede haber sunarken delirmesi ve sonunda hareket çekerek biten sahne beni gülmekten çatlama derecesine getirmiştir. Herkese tavsiye. İzlemeyen kalmasın bu filmi.
sweetwitchmystery
sweetwitchmystery

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Jim Carrey'nin bütün filmleri gibi aman tanrım da çok güzel ve komikti bence...
jhnnydpp
jhnnydpp

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bi film bu filmi izleyipte eğlenmeyen yoktur bnce jim carrey inin performansı her zamanki gibi çok iidi mutlaka izleyin...
arsev17
arsev17

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hem eğlendiren hem de düşündüren bnir film aslında bu. Espriler gerçekten çok iii, ve tanrı olmanın zorluğuda gerçekten iii anlatılmış. Mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bi film insanı acaip eğlendirio ve tabiki jim carey in harika performansıyla herşey bitio her nekadar eksik yönlerinin olduğunu düşünsemde benim favori filmim ve 9/10 verdim eğlenmek ve dertlerinden arınmak isteyenler mutlaka izlesin...
solidussnake
solidussnake

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bayılıyorum bu filme.Moralim bozuksa izlerim mutlaka.
yucak56
yucak56

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
guzel film, her nekdar basit bi olayi,basit bir tarzda, gorkemli kurguyla anlatmak,hollywooda gore is. filmdeki basitlik dedigim, tanriyi tevrattaki gibi anlatmislar,tatile cikan, eglenen ,yorulan vs vs, hristiyan ogeler pek yoktu. dini milliyetcilik yapayim diye demiyorum,gerci hollywooda genellikle yahudi kulturu hakim, herneyse film, cok eglenceli , komik, olaganca guzel mesaj iceriyor anlayabilene! modern asirda, yuzeysel insanlarin cektigi sikintilari guzel dile getirmis, uzerinde durmak istedidgm sey,, ask konusuu

'ask'i cok iyi anlatmislar,aski en iyi anlatan film simdiye kadar gordugum filmlerde, ozellikle,sevgilisin tanriya sadece sevgilisi icin dua etmesi, kendini ihmal etmesi iste bu gercek ask!
herseyeragmen42
herseyeragmen42

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu hariç, gerisi çok güzeldi...