beck31
1.383 değerlendirmeler
26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
mesajlari da, komedisi de ayarinda olan, komedi filmi mantigiyla izlenilmesi ve esprilerine kahkaha atilmasi gereken 1 film. mesajlari her ne kadar gereksiz gorenler olsa da, derin felsefik sorunsallari avam seviyesine indirebilme yetisine sahip olmasi acisindan, takdire $ayan.
Çok farklı bir senaryo.Film yayınlandığı zamanda bazı ülkelerde senaryosu gereğince yasaklanmıştı.Açıkçası benim de tasvip etmediğim bir senaryo.Hollywood'un filmlerde bir Tanrı'yı göstermedikleri kalmıştı,o da oldu bu filmle.Senaryosunu eleştiriyorum filmin.Ama filme kötü demiyorum komik bir film.
çok güzel ve çok komik olmuş bence süper diyebilirim konusu zaten çok özel gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler sıralamasında ilk 50 de mutlaka izleyin
Baştan sona sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Ailece oturup haftanın bütün stresini atabileceğiniz bu filmde espirilere doyacaksınız.Tahmin edebileceğiniz üzere tam bir Jim Carrey filmi. Kesinlikle izlemelisiniz.
Her zamanki gibi jim carrey formundaydı film çok gzl bi komedi senaryo süper sahneler çok güzel güldürme garantili bir film kesinlikle izlenmeli bence en iyi komedi filmlerinden biri...9/10
Bambaşka bir film bu Jim Carrey izleyenleri kırıp geçiriyor her ne kadar konusu bence saçma olsada ama büyük bir keyifle izldim ve beğendim herkesede tavsiye ederim
iyidi iyidi jim ustad ıyı kactane bole basarılı adam var amerıkada hakıkaten komık adam cıkarmak cok hep aksıyon kahramanı war ama bu adam ıdooll olmus basarılı bır fılımdı
senaryo tam jim carrey icin hazirlanmis,ondan baskasi oynasa sırıtırdı belki..olayin baslangic noktasi- tanrinin insan vucudu seklinde ortaya cikmasi-cok sacma olsada goz yumabiliriz..click tadinda komik ama sonunda cok guzel dersler iceren guzel bir film..
film çok komikti :) gülmekten yerlere yattım gerçekten konusu pek bağlamadı ama jim carrynin kendisi yeter zaten :) eglencelik bi film carry yine mizahını konuşturmuş :)
Vallahi Jim Carrey nin izlemediğim filmi yok.Bu film onun filmlerine bakarak 8/10 diyebilirim komedi açısından.Oyunculuk zaten 10 numara.Keyifli ve güzel bir komedi filmi...
çok zevk alarak izlediğim, harika bir jim carry klasiği.... yalnız bir uyarı; dar görüşlü insanlar uzak dursun bu filmden,onlara göre değil çünkü!!!!!!!!