dinopis-2
10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
açıkçası bu kadar güzel bir film olacağını beklemiyordum. filmin vermek istediği mesaj çok açık ve bence insanlara ulaşmada başarılı. siyahi bir oyuncuya tanrı rolü verilmesi de sevindirici birşey.
Öncelikle Jim Carrey sevenleri fazlasıyla memnun edecek bir film.Çok eğlenceli ve çok komik bir film.Konusuda oldukça değişik.Ayrıca Aninston ve Freeman da son derece başarılı oynamışlar.Tek kelimeyle süperrr...
Türü komedi olarak geçse de ve genellikle yorumlar bu yönde olsa da çok ama çok duygusal ve etkileyici bir film.Ben gözyaşları içinde izledim filmi ve çok etkilendim.Jim Carrey’in oyunculuğu bu filmde de harikaydı.Filmin espri anlayışının yanında verdiği mesajlar harika.İnsanın kendisi sorgulaması sağlıyor.Muhteşem bir film.Çok etkilendim. 9/10
jim carrey yaşayan bir efsane mi?evet!jim carrey en komik aktör mü?evet!peki bruce almighty olmuş mu?evet,evet,evet!!!eskiden kaba tabiriyle uyuz olduğum bir adama böylesine tapacağım aklımın ucuna gelmezdi.ama jim carrey son 5 yılda olması gereken yere geldi ve yapması gereken işleri başardı.kısacası 2000ler'in yıldızı baa göre jim carrey oldu bana göre.bruce almighty,eternal sunshine of the spotless mind,fun with dick and jane gibi filmlerin yanı sıra grinch gibi bir filmin geçmişinde bulunması acı verici bir durum olsa da jim carrey bir numara!e tabi bruce almighty'de=)
film çokk güzel ve komik.jim carey her zaman ki gibi 10 numara.filmi şimdiye kadar 4 defa izledim ve izlemeye devam edicem.komedinin de böylesi daha güzel olmuş.ha mutlaka izleyin
Slmm, şimdi filmdeki + ve - faktörleri bir gözönüne alalım; 1- Jim Carey + 2- Morgan Freeman +3- Jennifer Aniston +4- Komedi ve Jim Carey oynuyor +Walla ben - yönünü bulamadım, bulunca bana da haber edin.. :D KEsin İzleyin derimm..