Aman Tanrım!
2003 Puanlama

wildmor
wildmor

6 Haziran 2005 tarihinde eklendi
filmm komiklik açısından güzeldi ama işin içinde tanrı olunca gülemedim fazla.tek tük sahnes hariç..mesela spiker sahnesi en çok güldüğüm sahnesi...ama resmen tanrıyla dalga geçmişler bu üzücü..
pliples
pliples

3 Eylül 2003 tarihinde eklendi
şunu söylemeliyim----
EĞER BİR FİLM SİZE SAÇMA GELİYORSA---- BİR DAHA SİNEMAYA GİTMEYİN--- Sizin gibi düşünenlerin Film izleme hakları yok---- O Zaman ne yapmanız gerekiyor. Gidip gerçekçi şeyler yapın. Uyuyun daha güzel olur... Biz İNSANLAR Sinemaya Her zaman gerçekti ve sıradan şeyleri görmeye gitmiyoruz zati. nedemek istediğim kesin...
Hiç bir film saçma değildir....
_________________________
Bu filme ilgili yorumum şudur. Morgan freemanı çok severim. ama şunu kesin ve net diyebilirimki yine bu filmdede Amerikan Politikacılığı baş göstermiş, Tanrıyı bir zencinin oynması, Irkçı amerikanın sanki biz öyledeğiliz gibi göstermelerinden ibarettir. tÜM AMERİKAN FİLLERİNİN. GENELDE BİLİM KURGU YANI GELECEĞİ KONU ALAN FİLMLERDE. TÜM BAŞKANLAR ZENCİDİR. AMA GERÇEKTE ÖYLEMİ HAYIR.
1983gs
1983gs

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hımm yok ya pek begenmedim acıkcası daha iyi filmleri vardı bu adamın yani çok kötü degil ama süper bir filmde degil bi bakın isterseniz :) ...
keyykeyy
keyykeyy

19 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Ne var bu filmde ya. Komik mi bu film şimdi. Hangi derin zekalara sesleniyor anlamadım.
Buna gülenlerle takılmak istemem. 'Aman Tanrım' demek geliyor içimden.
dicle-nc
dicle-nc

9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
komedi dalında jim carrey'nin üstüne yok.harika bir oyuncu.film güzel olmasa da jim carrey güzelleştirmeyi başarmış.
handanunal
handanunal

30 Nisan 2004 tarihinde eklendi
FİLM OYUNCULARDAN SOUNDTRACK İNE KADAR MÜTHİŞ OYUNCULAR İYİ SSEÇİLMİŞ
kozmen83
kozmen83

26 Eylül 2003 tarihinde eklendi
fimi izlerken maske aklıma geldi. Çoğu sahne maskeye benziyordu. aslında bu filmin ismi aman tanrım olmamalıydı.
mask II olabilirdi.
Allah dışında filmde hersey sanki bana maskeyi hatırlattı.
okadar.
tasowarrior
tasowarrior

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmi açıkcası daha komik bekliyordum.Ama komikligi sebebiyle izlenebilir bir film... Konusuna gelince o tartışmaya açık elbette. Konusu itibariyle izledigim en ilginç filmlerden birisi....
last-jackal
last-jackal

13 Haziran 2003 tarihinde eklendi
TAMAM ,`ISTE BU` DIYE GIDIP INSALLAH HAYAL KIRIKLIGI YASAMAYIZ.FILM HAKKINDAKI YORUMLARA ALDANMAYALIM ARKADASLAR CUNKU AMERIKALILAR BUNU HEP YAPAR.