can skıntısında izlenebilecek eğlenceli bi film olmuş. ben pek gülemedim ama eğlendim. jim carrey'nin rolü bu sefer oyunculuğunu döktürmesi için ideal. o da döktürmüş zaten.. bi de sonlara doğru "dur şu mesajı da vereyim, hadi ayıp olmasın bu mesajı da vereyim" kaygısı olmasa daha iyi olurmuş. çok kasıntı durmuş çünkü finals sahnesi. bi de anlamadığım komedi filmleri insanı gıcık edecek düzeyde aşırı mutlu sonla bitmek zorunda mı? hadi mutlu sonla bitirin de tüm sorunları da bir anda yallah diye çözmeyin, bu kadar abartmayın..
Film çok kötü değil ama genelde söylendiği gibi ’’süper bi komedi’’ filmi beklentisiyle izleyeni hayal kırıklığına uğratabilir.Bunun dışında ’’Bruce Almighty’’ izleyicisini sıkmayan,yer yer kahkalara boğan ama Jim Carrey’nin en iyi filmlerinden biri olup olmadığı hayli şüpheli bir komedi. 6/10
Kesinlikle harika, dün izledim 3 haftadır burada olmasına rağmen salonun yarısı doluydu.Eğlendinmi derseniz evet scary movieden sonra en fazla güldüğüm film diyebilirim.Jim Carrey bu işi biliyor , demekki belden aşağı espri yapılmadanda oluuyormuş...Sansür konusuna gelince hiç gerek yok bence askine görülmesi gereken bir film, insana bazı mesajlar veriyor ben kendi adıma filmden cok şey cıkardım.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Her ne kadar konusuyla farklı olmaya çalışmışsada yinede klasik bir Jim Carrey filmi olmaktan öteye gidememiş. Yine her Carrey filmi gibi çok güldürüyor, çok eğlendiriyor. Ama en sonunda yinede bir Jim Carrey filmi. Gülmek ve güzel zaman geçirmek isteyenler için.
jim carrey filmleri içerisinde eli yüzü düzgün, belden aşağı esprilere fazla yer vermemesi açısından oldukça keyifli bir komedi... 'Tanrı' suretinde karşımıza çıkan Morgan Freeman'dan daha iyi bir seçim olamazdı herhalde. Özellikle haber spikerinin canlı yayında başına gelenler midenize kramp girmesine neden olabilir... (7/10)
en son verdiklerinde bir daha izledim ama çok güzel johny deep bide jim carey var ya adamlar usta her rolün adamı zaten onlara herşey yakıştığından izlemeye değer
Tamam 4/4 bir komedi değildi ama kesinlikle başarılıydı..Günümüzde çoğu film komediyi seksapalite ile sağlarken,aman tanrım gayet eğlenceli,güzel bir anlatım ve yalın bir senaryo ile güldürmeyi sağlayanilen güzel bir film.10/7
Kaliteli bir komedi filmi.. Filmde olaylar anlatılırken Tanrı kavramı biraz fazla ti ye alınmış.. Buna biraz bozuldum... Sonuç olarak kaliteli, eğlenceli bir film.. Jim bu işte bir usta....
film iyi güzel de konuyu yanlış seçmişler. yani haşaa yazarken bile ürperiyorum A L L A H u tealayı böyle bir filme konu yapmaları yanlış. benim düşüncelerimi paylaşmayanlar olabilir. onlara şunu söylemek istiyorum. bizi yaratan,sayısız rızık veren,öldürüp tekrar diriltecek olan,mahşer gününde yalvarıp af diliyeceğimiz, eşi benzeri,dengi olmayan, herşeyi hakkıyla bilen,sonsuz güç sahibi,başlangıcı ve sonu olmayan rabbimizi bu adam böylesine rezil bir şekilde canlandırıyor. ve bizde alkışlıyoruz.bence geldiğimiz noktayı bu film iyice gözler önüne seriyor. daha nelere el atacaklar acaba ....