tropter
15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
80li yıllardan günümüze kadar gelen,eskimeyen ve eskimeyecek,unutulamayan ve unutulmayacak bir film.Arnold'un en iyi 2 filminden biri.Hatırlıyorumda o zamanlar çocuktuk tabii sinemada o karanlık ortamda beni ve izleyenleri ne kadarda germişti.Resmen herkes korkudan altına edecekti.Hele predatorun ,zaten gerilmişiz ,o heryer sessizken gölden aniden çıkışı yokmuydu.Yemin ederim hayatımda ilk ve son kez sinema koltuğundan fırlayışımdır o an.Diğer izleyicilerinde bağırışlarını hatırlıyorum.Nedense artık Arnold ,Slyvester, Van Dame gibi güçlü ve karizma aktörler çıkmıyor.Birde her zaman söylerim 80li yılların aksiyonlarında bir büyü, farklı bir hava var diye.Maalesef bu tür filmler ve devamları bugünde yüksek teknolojiyle çekiliyorlar ama aynı havayı veremiyorlar.Örneğin bu filminde devamı çekildi.Av2 Alien vs Predator gibi fakat hiçbirindede yaratık Predator1 deki gibi korkunç,rakibide Arnold gibi güçlü ve karizmatik olamadı.Gözlerim hep Arnold'u aradı.Bilmiyorum ama benzeri yada daha iyisi çekilemez gibi geliyor bana.Sinema tarihinde türünün en iyisi olarak tek kalacak sanki.
süper sürükleyici bir film, filmin orman da geçmesi de filme ayrı bir güzellik katmış ne zaman tv de çıksa hala hiç sıkılmadan izlerim ara sıra stv ya da kanal 7 ye bir göz atın akşamları görmeniz muhtemeldir:) kesinlikle tavsiye edilir
harbidende dönemin en iyi filmlerinden ve de arnold babanın bence en güzel filmlerinden biri...bazen show da veriyolar her verdiklerinde kaçırmıyorum...aradan 17-18 sene geçmesine rağmen bütün herkesin dediği gibi yaratık harbiden güzel ama ilk yaratık filmi 79 da çevrilmiş olmasına rağmen onunda hakkını yememek lazım(alien versus predator bakımından söyledim)
Çocıkluğumdan beridir izlerim.Artık sayısını unuttum 100 mü desem 200 mü desem az olur.Mükeeeeeeeeeeeeeemmel bir yapım.Kült olmuş,filmlere örnek olmuş bir yapım.Predator ün halen filmleri çıkmaya devam ediyor ve bitmeyeceğe benziyor.Hatta Robert rodrigez bile 7 temmuz 2010 yılında yeni bir predator filmi çıkaracak.(kendine has)heyecanla bekliyorum ve Alien vs predator 3 de çıkacak.Asla bitmez bu sevda..
Arnold olmasa bu film bu kadar mükemmel olmazdı.Predator dünyada en çok sevdiğim filmdir.
film gerçekten iyi bi film. yılının en iyilerinden olduğu kesin ama o kadar. ne muhteşemdir ne inanılmaz. onu o kada büyük yapan bi unsur yok. son olarak bilimkurgu tarihinin ve schwarzeneggerin en iyi filmlerinin başında terminator 2 gelir. predatör değil. olamazda...
3-4 yıl önce izlemiştim o zaman bu kadar eski olduğunu bilmiyordum tabi ama baya güzel gelmişti bana bu kadar eski olmaına rağmen dövüs sahneleri falan güzel yani 10/9
bence cidden komik bi film koskocaman predator arnold a karsi birakin yaa bunlari .arnold da artist gibi sisirmis kaslarini cidden hic hosuma gitmedi tabii arnold tarafindan ama predator a diicek hicbir sozum yok muazzam birsey go predator go !!hee unutmadan soyliyim filmin en unutamadigim sahnesi hani bi kizilderili vardi ya gerci tam hatirlamiorum ama kizilderiliydi galiba onunla bizim arnold konusuyorlar aynen soyle arnold soruyo iste kim yapmis kimlermis falan diye bizimki cevap verio iste 6 kisilermis ordan gelmis buraya gitmisler helikopterden inmisler falan diye iste yalan olmasin izleyin bak cok ilginc bi film :))AMA GO PREDATOR GO!!!!