Hayatımda izlediğim en kötü film...Asla izlemeyin derim...Bill Murray’nin gençken çevirdiği filmde asla güzel bir nokta bulamadım.Filmin DVD’si piyasada.Bu berbat filmi izlemek ve Bill Murray’dan soğup,paranızı boşa harcamış olmak için size en yakın DVD dükkanına gidebilirsiniz.Hayatımın iki saatini lüzumsuz yere harcayan,asla dizinin seviyesine ulaşamayan bir antibaşyapıt.Emret Komutanım:Şah Mat bile yanında şaheser olarak kalıyor.Gidip gitmediğim en özensiz,saçma,pespaye film.İzlediğime pişman olup,15 dk.kala ikinci CD’yi çıkardım,ruh halimin uygun olduğu bir zamanda izledim.Finalde film kadar kötüydü.Bu film 'kötü' değil,'berbat' değil,'pespaye' değil.....Sinir bozucu berbat bir film.Artık frene bassam iyi olur...
Ben filmi ilk defa TRT1 de izlemiştim.O zamanlar tek kanal olduğu için herkes bu filmi izlemek için eve kapanmıştı.Sokaklar boşalmıştı resmen.Film muhteşemdi.New York görüntüleri çok iyi yakalanmış.Birde Alien serisinin kahramanı Sigourney Weaver'ı ilk kez farklı bir rolde izlemiştim.Slamer çok hoşuma gitmişti.Bill Muray ,Dan Akroyd,Harold Ramis çok sempatik ve sevimli bir grup oluşturmuşlar.Film komik olduğu kadar itiraf edeyim bazı sahnelerde gerilimlide olabiliyor.Müziğide zaten o yılların hit parçalarından biriydi.
küçüklüğmde benim efsane filmlerimden birisi hayalet avcıları ne zaman film televizyonda olsa kaçrmazdım 7-8 belkide,8-9 kez :D izlememe rağnem yine olsa yine izlerim harika bir yapıt bak şimdi çoçukluğum aklıma geldi :D(bill murray'ide hayrandım karizma adam bi başka oluo :D)
bu filmi ilk izlediğimde 6 yaşındaydım.annemlere kanalı değiştirmeleri için yalvarmıştım.Tam olarak hatırlayamıyorum ama ya bu filmdeydi ya da diğerinde.Kadın bebeğini yıkarken musluktan pembe renkte bir sıvı akıyordu.Çok etkilenmiştim.Sudan korkar olmuştum.3-4 sene sonra tekrar izlediğimde korktuğum sahnelere gülmekten ölmüştüm.
En sonunda listeye eklendi.film hakında fazla bişey yazmaya gerek yok bence,herkez hayalet avcılarını biliyordur tek dileğim tekrardan bi özel kanalın bu filmi yayınlaması. Not:Adamım Bill Murray in zirveye ulaşdığı film